1. Golden Child X Lexus Norge
100% ELEKTRISK. 100% LEXUS.

GOLDEN CHILD X LEXUS NORGE

Foto: Jacob Sjöman / Sjöman Art

Stolt generalsponsor og samarbeidspartner

GoldenChild er en veldedig stiftelse, grunnlagt av Ronny Hermansen etter at et barn i familien gikk bort av kreft i 2018.

Stiftelsen jobber med å øke oppmerksomheten rundt sykdommen, og bruker golf som et utgangspunkt og verktøy til dette. Hovedformålet er å gjøre flere kjent med Gullsløyfen, det internasjonale symbolet for kampen mot barnekreft.

Alle midlene stiftelsen mottar går til forskning og tiltak som bedrer livene til kreftrammede barn, både under og etter sykdommen – et viktig arbeid vi er veldig stolte av å ta del i.

Denne konkurransen er en del av samarbeidet mellom Lexus Norge og GoldenChild, som står som arrangør av turen.

Bli med i konkurransen

Ved å svare på skjemaet under, er du med i trekningen av en tur for to til Lofoten Links – verdens kanskje råeste golfbane.

Tre andre vinnere mottar hvert sitt Lexus Golf-kit produsert av Srixon.

Mer om premiene

Førstepremie:
Én heldig vinner får to billetter til Lofoten Links* – hvor du får satt ferdighetene dine på prøve mot naturelementene på Norges vakreste golfbane. Fly fra Gardermoen til Lofoten, transport, opphold, mat og golf er inkludert (drikke kommer utenom).

Andrepremie:
Tre utvalgte vinnere får også et Lexus Golf-kit som inneholder 3 Lexus AD333 golfballer, Lexus greengaffel, Lexus ballmerke og et Lexus trifold håndkle.

*For å bli med i konkurransen må begge deltakere ha grønt kort og medlemskap i en golfklubb. Flybillettene til arrangementet er booket fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes. Vinnerne må beregne at det tas bilder underveis i oppholdet som vil deles i sosiale medier.

– Betyr mye for oss

«På vegne av Lexus Norge vil jeg uttrykke takknemlighet for det viktige arbeidet GoldenChild gjør, og vi er glade for å kunne bidra som støttespiller. Dette samarbeidet betyr mye for oss». – Jan Christian Holm, daglig leder i Lexus Norge

KAMPANJETILBUD

 • RZ 450e Executive

  Fastrente 3 år – 2,95 %

  STARTLEIE – kr 12 000,–

  kr 6 990,–/md.*

  *Startleie/etableringsgebyr kr 16 392,-. Total leieperiode 36 md. og kjørelengde 30 000 km. Total pris kr 268 032,-. Fastrente tre år 2,95 %. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 30.06.24. Regneeksempelet gjelder utstyrsgraden Executive. Forbehold om trykkfeil og prisendringer.
 • UX 300e Premium

  Fastrente 3 år – 0 %

  STARTLEIE – kr 0,–

  kr 4 390,–/md.*

  Startleie/etableringsgebyr kr 4 392,-. Total leieperiode 36 md. og kjørelengde 30 000 km. Total pris kr 162 432,-. Fastrente tre år 0 %. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 30.06.24. Regneeksempelet gjelder utstyrsgraden Premium. Forbehold om trykkfeil og prisendringer.
Alle monner drar – ønsker du å bidra, kan du lese mer om GoldenChild og donere her:
https://www.goldenchild.no/