1. Omotenashi

HVORFOR HAR LEXUS NORGES MEST FORNØYDE BILEIERE?

OMOTENASHI

 

DEN HEMMELIGE INGREDIENSEN I LEXUS OPPLEVELSEN

Omotenashi er mer enn bare det japanske ordet for gjestfrihet. Omotenashi er følelsen som er selve kjennetegnet på den japanske kulturen. Og dermed også for Lexus. Omotenashi er for oss en stadig påminnelse om å forutse våre kunders behov og alltid levere noe mer enn hva som er forventet. Helt enkelt å vise en betingelsesløs respekt og omsorg for kunden. På et nivå som matcher den så mange ganger prisvinnende bilkvaliteten. Respekt og omsorg for alle kunder, uansett hvor lenge vi har kjent hverandre. Dette er essensen av omotenashi. Og dermed også essensen av Lexus.

OMTANKE

OMOTENASHI INNEBÆRER BETINGELSESLØS OMTANKE. I ALLE LEDD.

Lexus strever etter perfeksjon allerede på fabrikkgulvet. Hvert steg overvåkes av våre «Takumier». En Takumi vil si å være den aller beste og mest erfarne håndverker. De lytter på motoren gjennom stetoskop for å avsløre den minste lille ulyd. De inspiserer lakken under flere ulike farget belysninger for å virkelig å kunne være trygge på at lakken er helt perfekt. En Lexus gjennomgår som regel over 3000 ulike kontroller innen den ruller ut fra fabrikken.

Men omtanken slutter ikke der. I hvert møte med våre kunder prøver vi å overgå alle forventninger. Enten det er i bilbutikken eller på verkstedet. For omotenashi innebærer nøyaktighet på alle nivåer. Ned til den minste detalj.

KUNDETILFREDSHET

 

OMOTENASHI ER VEIEN. KUNDETILFREDSHET ER RESULTATET.

Omotenashi er veien Lexus har valgt å vandre. Og hittil har det gitt oss flere gode resultater. For eksempel ble Lexus nylig, for tiende år på rad, kåret til det bilmerket med de mest pålitelige bilene i USA av J.D Power. Lexus rangerer dessuten høyest av samtlige bilmerker i Norge når det gjelder kundetilfredshet. Dette kåres hvert år gjennom undersøkelsen «Autoindex». Men man er aldri bedre enn sin siste prestasjon. Det er derfor Lexus har omfavnet omotenashi. Fordi den er betingelsesløs og tar hverken hensyn til resultater fra undersøkelser eller tid.

AUTOINDEX

JAKTEN PÅ HØY KUNDETILFREDSHET ER IKKE EN SPRINT, MEN EN MARATON.

Derfor er vi veldig glade for at vi 12 år på rad kan smykke oss med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder». Autoindex har kåret Lexus til merket med høyest kundetilfredshet alle årene nordmenn har hatt mulighet til å stemme. Vi i Lexus, gode resultater til tross, hviler ikke av den grunn.

 

Takk til alle Lexus-eiere for at dere hele tiden gjør oss bedre. Jakten fortsetter.

 

OMOTENASHI ER Å VITE AT DU ALLTID HAR ET VALG

Lexus har noe å tilby de aller fleste. Og uavhengig av om du foretrekker en smidig elbil som UX 300e eller en RC F med en kraftig V8-motor under panseret, så velger du en bil som er ekstremt godt bygget og en kundeopplevelse som er designet for å levere mer enn forventet.

OMOTENASHI ER TIDLØST

En viktig del av Lexus opplevelsen er ditt besøk hos forhandleren. Når du går inn i en bilsalong som representerer Lexus skal du ha høye forventninger. Under ditt kjøp vil du for eksempel ikke bare prate med den ansvarlige selgeren. Du vil også snakke med serviceteknikeren som har ansvaret for din bil når det er tid for service. Fremfor alt kan du forvente deg at Lexus engasjementet for deg som Lexus-eier ikke dabber av etter at salget er gjennomført. Det akselerer. For Omotenashi er ikke påvirket av tid.

OPPLEV OMOTENASHI

Velkommen på prøvekjøring hos en av våre dyktige forhandlere.