1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Front cross traffic alert

VARSLING OM KRYSSENDE TRAFIKK FORAN

Beskytt bilen mot kryssende trafikk i hvert kryss ved hjelp av varsling for kryssende trafikk som oppdager forbipasserende kjøretøy og sykler, og gir deg informasjonen direkte i head-up displayet og varsling i form av et lydsignal ved risiko for sammenstøt.

Ved hjelp av radar kan varslingen for kryssende trafikk varsle om kryssende biler og sykler inntil 50 meter foran bilen. Som den første i verden har Lexus teknologi der informasjon om posisjonen til kryssende kjøretøy blir sendt til head-up displayet 2-4 sekunder før kjøretøyet skal passere.

Hvis sjåføren fortsetter å nærme seg kryssende trafikk vil lydsignaler til å varsle om at man må stanse. Systemet har tre ulike nivåer av følsomhet for avstanden til andre kjøretøy, så du kan enkelt tilpasse det til din egen kjørestil.

Dette lar deg kjøre gjennom travle krysningspunkter effektivt og trygt, med bedre oversikt rundt bilen. I hurtiggående trafikk, kjøring i mørket eller andre utfordrende siktforhold, vil varsling om kryssende trafikk gi ytterligere støtte, og informere deg om syklister eller andre kjøretøy i bevegelse.

Ikke la Lexus Safety System erstatte normal årvåkenhet under noen omstendigheter, og vennligst les instruksjonenefør du benytter deg av systemet. Sjåføren er alltid ansvarlig for trygg ferdsel i trafikken.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGIEN

UX
UX Premium
kr 472 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=ls

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ