1. Discover Lexus
  2. Technology
OPPDAG LEXUS

TEKNOLOGI

Vi betrakter teknologi som en katalysator for skapende virksomhet. Vi er aldri tilfreds med bare å ta i bruk de nyeste teknologiene, vi driver dem fremover og styrer dem i overraskende og fantasifulle retninger.

Å OPPDAGE UVENTEDE ANVENDELSER

Vår tilnærming til teknologi er alltid dynamisk, aldri statisk. I stedet for å bruke teknologier i sine eksisterende former, betrakter vi dem som inspirerende startpunkter for ny utvikling. Vi ser alltid fremover, vi tenker kreativt og på tvers, idet vi omformer og tenker nytt om nyvinningene.

INNOVASJON MED FANTASI

Vi går ut over det å benytte avansert teknologi. Vi gjør den til en integrert del av våre dristige nye ideer og bilutvikling.

NYSKAPENDE TEKNOLOGI

Vi betrakter teknologi som katalysator for skapende virksomhet. Utforsk våre teknologiske nyskapninger, inkludert Lexus Safety System+ og hybridteknologi.

HYBRIDTEKNOLOGI

Vi betrakter teknologi som katalysator for skapende virksomhet. Utforsk våre teknologiske nyskapninger, inkludert Lexus Safety System+ og hybridteknologi.

PREMIUMSPESIFIKASJONER

Banebrytende teknologi er ikke nok. Den må settes i verk på høyeste nivå. I hele Lexus' modellutvalg vil du finne ledende innovasjon kombinert med det ypperste innen luksus.

PIONERÅND

Lyden av rommet.

MULIGHETER

Mye av det mest raffinerte utstyret vårt er standard, men du kan også velge å oppgradere med det nyeste innen underholdning, klimakontroll og sikkerhetssystemer. Resultatet? En raffinert opplevelse hver gang du setter deg bak rattet. Når du kjører, har du alt under kontroll. Med et enkelt trykk på en knapp på dashbordet, kan du endre omgivelsene etter eget forgodtbefinnende. 

AKUSTISK PERFEKSJON

VI samarbeider med premium lydspesialisten, Mark Levinson®, og jobber sammen for å utvikle skreddersydde lydløsninger som tar underholdningssystemer i biler til et nytt nivå. Mark Levinson® er involvert i hvert steg. De er med når et bilkonsept skapes og utvikles slik at de kan sørge for at bilens interiør er perfekt kalibrert for best mulig akustikk. Høyttalerplassering og kalibrering er helt skreddersydd til våre kupeer. 

OPTIMALISERT ATMOSFÆRE

En bils atmosfære er kanskje usynlig, men den er viktig. For oss er den veldig viktig - faktisk så viktig at vi har prisvinnende Nanoe-teknologi® som overvåker og justerer luftkvaliteten i kupeen på mikroskopisk nivå. Dette er et steg videre fra de tradisjonelle effektene til klimakontroll, denne innovasjonen garanterer best mulig komfort til enhver tid.

LEXUS SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerheten din er vår høyeste prioritet. Lexus Safety System + er et banebrytende system som forebygger ulykker for deg, dine passasjerer og dine medtrafikanter. Systemet bidrar til dine ferdigheter bak rattet og gjør hver kjøretur tryggere.

FLYTTER GRENSER FOR INNOVASJON

Konseptbilene våre drar både veksel på og inspirerer fremtidig teknologi. LF-FC, UX-konseptet og Kinetiske Seter-konseptet er fremtidsvisjoner, men de også laboratorier for testing av nye ideer hvor vi gir fantasi og kreativitet friheten til å skape teknologiske fremskritt. 

EN NY MÅTE Å TENKE SETER PÅ

Det revolusjonerende Lexus Kinetiske sete-konseptet ble avduket på Paris Motor Show tilbake i 2016. Vi valgte å se på seter på en helt ny måte, og utviklet en innovativ nettkonstruksjon som resulterer i bedre komfort. De radikale fibrene stabiliserer bevegelsene dine, for betryggende sikkerhet og støtte. Så når du setter deg, kan du gjøre det med ro i sinnet så vel som komfort for kroppen. 

BANEBRYTENDE FUNKSJONER VED LS

Det bygger på Lexus Safety System+ for å by på nye funksjoner gir bedre førerstøtte enn noengang tidligere.

Pre-kollisjonssystem (PCS )Filskiftvarsler (LDA) og Dynamisk Cruisekontroll er alle forbedret. På innovative nye måter, hjelper LS til med å forhindre kollisjoner. Funksjoner som Fotgjengervarsling og Aktiv styreassistanse forbedrer og forsterker dine kjøreferdigheter på en intuitiv og intelligent måte. 

LEXUS ELECTRIFIED

I mer en 15 år har Lexus ledet an innen elektrifisering. Det har gitt oss biler som er engasjerende, effektive og holdbare. Nær stillegående motorer gir dynamiske kjøreopplevelser samtidig som de beskytter planeten. Verdensledende teknologi gjør alt trygt, sømløst og luksuriøst. Neste generasjon er her, og den føles fantastisk. 

 

OPPDAG UVENTEDE BRUKSOMRÅDER

Vår tilnærming til teknologi er alltid dynamisk, aldri statisk. Heller enn å bruke teknologi i deres eksisterende former, ser vi dem som inspirerende utgangspunkt for nyutvikling. Vi har blikket vendt forover, og vi tenker kreativt på hvordan vi kan forbedre de nyeste fremskrittene ytterligere. 

SMARTERE SCANNING

Vi tenkte ukonvensjonelt og lånte den nyeste CAT-scanning-teknologien fra medisinsk forskning. Hvorfor? Fordi vi oppdaget et overraskende og verdifullt nytt bruksområde for Lexus.

Tradisjonelle  metoder for å undersøke motorer er avhengige av mekaniske og eksterne undersøkelser. Men hos Lexus vil vi forsikre oss om at innsiden til hver motor er perfekt. 

Computer Axial Tomography, eller CAT, lar oss utforske innsiden av en motor i 3D. Vi kan se imperfeksjoner med absolutt presisjon. Vår ukonvensjonelle metode gir resultater. 

 

TESTING I VIRTUELL VIRKELIGHET

Vi bruker virtuell virkelighet for å løfte testingen til neste nivå. Både kjøreforhold og sjåførens reaksjoner kan simuleres som aldri før. Ved å skape en virkelig oppslukende opplevelse, klarer vi å samle omfattende tilbakemeldinger fra ekte sjåfører på tvers av et bredt utvalg sikkerhetsfunksjoner. Vi bruker det til å forbedre og perfeksjonere teknologien vår, med din sinnsro og tillit som mål. 

 Inni en smart simulator finner man en Lexus LS. Skjermene omslutter en og viser svært realistiske bilder av by- og motorveikjøring. Sylindre beveger, tilter, roterer, simulerer svinging, akselerasjon og nedbremsing. Lydspor med motorlyd, vibrasjoner og vind kompletterer bildet og effekten.

 Simuleringsmuligheten er uendelige. For eksempel reproduseres monotone kjøresituasjoner som lar en utforske hvordan søvnighet fungerer, som igjen hjelper oss å utvikle et smart varslingssystem. Takahiko Murano, leder for design og eksperimentering, forklarer, "Dette er en type testing som ville være umulig å gjennomføre i den virkelige verden."

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ