1. Discover Lexus
  2. Design
OPPDAG LEXUS

DESIGN

Dristig. Annerledes. Retningsbestemt. Vårt design er øyeblikkelig gjenkjennbart og vil alltid vekke følelser og inspirere grensesprengende ideer.

DESIGN MED MENING

Lexus design er like utfordrende som provoserende da våre designere alltid er frie i uttrykk og tanke. Vi utforsker og forfølger nye ideer ustanselig. Vi starter alltid med idéer som er orginale, dristige og utfordrende. Disse idèene omdanner vi deretter til visjonær bildesign, som blir like annerledes som den blir fantasifull - i alle aspekter.

LEXUS SIGNATUR

Vårt design defineres av L-Finesse. Det betyr at vi bringer deg det siste innen design og teknologi, og vi etterstreber presisjon med alt vi skaper.

01

Sømløs forventning

I tråd med Omotenashi-begrepet – den japanske gjestfrihetsånden – gjør vi mer enn bare å oppfylle en bilførers behov og ønsker. Vi forsøker til og med å forutsette dem. Det er da vi finner løsningene innen behovet oppstår. For å få til dette er kunden hele tiden i sentrum av hver eneste Lexus-opplevelse.
02

Slående enkelhet

Vi jobber hele tiden for å utvide mulighetene i alt fra teknologi til design. Dette innebærer imidlertid dog noen utfordringer ettersom vi mener at alt vi skaper må være enkelt, intuitivt og en nytelse å bruke. Hvor komplisert det enn er. Derfor jobber vi alltid med å forenkle for å finne kjernen i komplekse.
03

Fasinerende eleganse

Alle våre biler har evnen til å fange blikket og få deg til å snu deg. Vi har også jobbet hardt for at holde på oppmerksomheten din. Jo mer du ser etter, desto mer blir du trukket inn i opplevelsen. Ikke rart at designerne våre snakker om «visuelle reiser».

SPINDELGRILL

Vår spindelgrill er noe du straks kjenner igjen som en Lexus signatur. Dens dristige uttrykk vekker oppsikt og er representert i alle våre modeller.

L-HOVEDLYS

Våre L-formede lykter og spindelgrillen samarbeider i perfekt harmoni. Vårt navn fremheves derfor i hver vinkel. Under stadig utvikling blir lyktene formet av teknologiske fremskritt og stilistisk utvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

Enhver Lexus ser slående ut fra siden. Profilene er strømlinjeformet for å by på avansert aerodynamikk, mens dype furer gjenspeiler første bokstav i navnet vårt. Design, håndverk, teknikk og ytelser kombineres med en enhetlig, distinkt vilje.

FREMTIDSVISJONER

Et dristig konsept er styrken bak Lexus. Her ser du noen av prosjektene som har tatt oss langt inn i fremtiden. Alle med en tydelig selvsikkerhet som viser at det umulige faktisk kan være mulig.

SPORT YACHT

Som den lidenskapelige og dyktige sjåføren han er, kjører ikke Akio Toyoda bare biler. Toyoda er den grenseløse utforskeren hvor alle fremkomstmidler står han nært. Yachter er ingen unntak. Han har lenge vært imponert av at så mye kraft kan være så enkelt å håndtere i en yacht.

Han visste tidlig at en stilren yacht fra Lexus skulle være med å bidra til den eksklusive livsstilen som Lexus tilbyr. En drøm som ble til virkelighet gjennom Lexus Sport Yacht.

KONSEPTBILER

Gjennom våre konseptbiler utforsker vi hva fremtiden kan være for Lexus. Felles for konseptbilene til Lexus er at de basert på nysgjerrighet og nytenkning som gir virkelig dristige resultater. Vi har avduket disse på bilmesser over hele verden, hvor de har fått folk til å snu seg og pulsen til å slå raskere.

LEXUS DESIGN AWARD

Kreativitet kan endre verden. Lexus Design Award gir næring til ideer ved å støtte unge designere og kreatører hvis design-arbeider kan endre fremtiden på nye og spennende måter.

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGN AWARD 2023 NAVN DOMMERE OG MENTORER 2

Lexus gleder seg over å kunne offentliggjøre Karim Rashid som dommer og Marjan van Aubel, Yuri Suzuki og Sumayya Vally som mentorer for LEXUS DESIGN AWARD 2023.
LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGN AWARD 2023 OFFENTLIGGJØR DOMMERE OG MENTORER

Ikoner fra designverdenen skal jobbe med vordende kreatører for å skape en Bedre Morgendag.
LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGN AWARD 2023: SEND INN DITT BIDRAG

Lexus har åpnet for bidrag til LEXUS DESIGN AWARD 2023.

 

MENTORENE

Lexus har håndplukket et panel bestående av designeksperter for å samarbeide med Lexus Design Award-finalistene. I flere måneder vil Lexus-mentorene by på ubetalelig innsikt, kommersielle råd og veiledning til finalistene i arbeidet med å utvikle designprototypene deres.
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ