1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid helsesjekk
EIERE

HYBRID HELSESJEKK

Få så mye som mulig ut av din Lexus hybrid med en årlig hybrid helsesjekk hos din lokale forhandler. Lexus hybrid helsesjekk finnes for å sikre at hybridsystemet i din Lexus holdes optimalt.

PIONERER INNEN HYBRID

Som pionerne innen hybridteknologi har vi et ansvar for å sørge for at din Lexus hybrid fortsetter å yte som best den kan. Derfor tilbyr vi hybrid helsesjekk, for å sikre at din Lexus holder det høyeste mulige nivået.

EKSPERTER PÅ HYBRIDTEKNOLOGI

Lexus Hybrid Drive-teknologien var pionerarbeid utført av Lexus. Så når man skal ha service på en Lexus hybrid er det best å overlate det til et autorisert Lexus-verksted. Våre teknikere har alle gjennomført Lexus-sertifiserte treningsprogrammer og er eksperter på feltet. Det betyr at våre eksperter er fullt oppdatert på alle aspekter ved hybridteknologi og trent i å bruke de mest avanserte systemene og utstyret. Resultatet er at din Lexus blir ivaretatt så godt det er mulig å få det - så godt som den fortjener.

LEXUS HYBRID HELSESJEKK

En årlig sjekk av kjøretøyets hybridteknologi er en utmerket måte å sikre at systemet er i optimal stand på. Vi vil evaluere hele hybridsystemet og sette sammen en fullstendig rapport med all informasjon du trenger for å forstå hvilken status systemet har. Alle detaljer er nøye og lettfattelig forklart, og hvis noen del av systemet har behov for arbeid eller justering vil det blir diskutert med deg i forkant.

1. HYBRID BATTERISJEKK

Analyse av tilstanden og ytelsen til hybridbatteriet.

2. DRIVLINJESJEKK

Analyse av effektiviteten til drivlinjen.

3. KJØLESYSTEMSJEKK

Analyse av effektiviteten til kjølesystemet.

RO I SINNET

En årlig hybrid helsesjekk er gratis i forbindelse med en Lexus service. Ved å overvåke tilstanden til hybridsystemet med jevne mellomrom er det mulig for Lexus-teknikerne å ta tak i eventuelle problemer, også før de måtte oppstå.

HYBRIDBATTERI UTVIDET GARANTI

Lexus' hybridkomponenter er dekket av en femårig eller 160 000 kilometers garanti som standard. Etter en suksessfull hybrid helsesjekk får du ytterligere et år (eller 15 000 kilometer) garanti på hybridbatteriet, og du får et sertifikat som legges ved servicedokumentasjonen. Dette kan utvides årlig i inntil 10 år fra førstegangsregistrering. Det er et tiår med ro i sinnet, der du vet at i det usannsynlige scenarioet der det skulle være behov for tilsyn så vil din Lexus alltid bli ivaretatt av eksperter.

SVAR PÅ HYBRIDSPØRSMÅLENE DINE

Hvis du har spørsmål om vedlikehold av hybridene, vennligst ta en titt på vår FAQ under eller kontakt din lokale Lexus-forhandler.

 • Det er en vanlig misforståelse, men svaret er nei. Du må ikke vedlikeholde en hybrid oftere enn en vanlig bil, og rutinemessig vedlikehold og mindre reparasjoner er gjerne billigere enn med en konvensjonell forbrenningsmotor.

  Som med alle biler er jevnlig vedlikehold nøkkelen til å holde bilen i best mulig stand. Jo mer du bruker bilen, jo oftere vil den trenge service. Kontakt din Lexus-forahandler for å finne det optimale serviceløpet og annet du kan gjøre for å optimalisere helsen til hybridbatteriet og andre komponenter.

  Kontakt din lokale Lexus-forhandler for å booke en hybrid helsesjekk på et tidspunkt som passer for deg.

  En hybrid helsesjekk er en detaljert rapport om tilstanden til bilen. I tillegg til å bevise at bilen har fått service, og på den måten utvide garantien, viser rapporten hvilke om noen områder i systemet som trenger tilsyn i framtiden. Rapporten beholder du som referanse og sammenligningsgrunnlag til neste gang en hybrid helsesjekk gjennomføres.
 • Lexus' hybridbatterier holder høy standard og er designet for å vare så lenge som mulig. Hvor lenge batteriet ditt varer avhenger av bruk og kjørevaner, dessuten har selvfølgelig vedlikehold en stor innvirkning på batteriets holdbarhet. Lexus hybridbatterier kan vare like lenge som bilen, og det gjør hybrid til en av de mest pålitelige bilene man kan kjøpe.

  Lexus har trodd på og investert i hybridteknologi siden 2004, og med tiden har vi perfeksjonert hybridekspertisen vår. Ved å nytte seg av de nyeste innovasjonen innen hybridteknologi, er hver selvladende Lexus hybrid designet som et smart valg som kombinerer effektivitet med ren kjøreglede. Med det største utvalget premium-hybrider på markedet er det det enklere enn noensinne å velge en hybrid fra Lexus.