1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Pre-Collision System (PCS)

KOLLISJONSVERNSYSTEM MED FOTGJENGERGJENKJENNING*

Kollisjonsvern begynner med forhindring av kollisjoner. Kollisjonsvernsystem med fotgjengergjenkjenning sikrer at du alltid er i stand til å reagere på hendelser foran deg på veien. Kollisjonsvernsystemet overvåker biler og fotgjengere foran bilen, og gir beskjed dersom en frontkollisjon er sannsynlig og forbedrer bremsekapasiteten din om en kollisjon er uunngåelig.

Ved bruk av en millimeterbølgeradar og et kamera analyserer PCS veien i detalj for å oppdage biler, fotgjengere og syklister.

Hvis en kollisjon er nært forestående blir føreren varslet med både lyd og visuelle signaler. Hvis systemet vurderer at en kollisjon er svært sannsynlig eller uungåelig vil bremseassistenten øke bremsekraften og automatisk aktivere bremsene for å forhindre en kollisjon og redusere eventuell skade.

PCS forsterker intuisjonen din og gir deg bedre inntrykk av distansen til objekter foran bilen. Å kjøre på ukjente veier blir en bedre opplevelse med PCS som hjelper deg med å holde oversikt over andre på veien. Slapp av, nyt turen.

Ikke la Lexus Safety System erstatte normal årvåkenhet under noen omstendigheter, og vennligst les instruksjonene før du benytter deg av systemet. Sjåføren er alltid ansvarlig for trygg ferdsel i trafikken.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGIEN

UX
UX Premium
kr 472 900
RZ
RZ Comfort
kr 493 700

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=rxl%2Crf%2Ces%2Clc%2Cls%2Cux

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ