1. Discover Lexus

SISTE NYTT FRA LEXUS

Utforsk Lexus’ verden og ta del av et ordentlig eventyr innen kreativitet, innovasjon og fremtidstenkning. Møt mennesker som utfordrer satte normer, som skaper fantastiske opplevelser og flytter grensene for hva teknologi kan gjøre.

En rollebesetning bestående av luksus SUV-er, sedaner, coupéer og kabrioleter bytter veien for den røde løperen når den internasjonale filmfestivalen "La Biennale di Venezia" åpner på Venezias Lido. Lexus er offisielt bilmerke for festivalen for femte år

LEXUS BLANT STJERNENE UNDER DEN INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

Luksusbilmerket er nok en gang sponsor for konkurransen som går av stabelen i Madrid i Spania fra 25. november til 5. desember. Konkurranser vil også avholdes i Torino i Italia og Innsbruck i Østerrike.

LEXUS BLIR OFFISIELT BILMERKE FOR DAVIS CUP BY RAKUTEN FINALS 2021

Lexus er det offisielle bilmerket for Filmfestivalen i Venezia – La Biennale di Venezia – for femte år på rad. Den 78. utgaven av festivalen vil finne sted på øya Lido 1.-11. september.

LEXUS ER OFFISIELT BILMERKE FOR DEN 78. INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

Denne episoden av Journeys in Taste er om den berømte kjøkkensjefen Antonia Klugmann, som deler sin lidenskap for Friuli - et fengslende, men overraskende nok oversett kulinarisk hjørne av Italia.

EPISODE 8: RUSTIKKE SMAKER

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ