concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LS

DEN BANEBRYTENDE FLAGGSKIPSEDANEN

Ingenting kommer i nærheten av sedanen LS. Den er et uovertruffent mesterstykke av ingeniørkunst, komfort og luksus.

MØT NYE LS

Nye LS er et resultat av en femårig kreativ reise. Den helt nye femtegenerasjons flaggskipet til Lexus omformer luksus-sedanen til en fullstendig ny kunstform. Våre designere har alltid flyttet grenser. I tillegg utvider den grensene for teknologi ytterligere. Nytenkt fra bakken og opp byr nye LS på suveren smidighet og spennende ytelser. Men nekter å inngå kompromisser når det gjelder komfort og luksus.

2018 lexus ls key features
 • Takumi-utformet interiør

  Håndutformede rigami-dørtrekk, Shimamoku tremønstre og dekorative detaljer inspirert av Edo Kirikos skåret glass, komplementerer de «Takumi»-utformede skinnseter i den svært stille LS-kupéen.

 • Ekte «Omotenashi» velkomsthilsen

  Inspirert av japansk gjestfrihet er det slik at når du berører dørhåndtaket, kommer LS deg i møte ved å hilse deg velkommen og hjelpe deg inn. Samtidig som forseteputene senkes automatisk for å ønske deg velkommen.

 • Lexus Safety System+ A

  Det inngir trygghet at 2018-modellen av LS er utstyrt med neste generasjon Lexus Safety System +. Systemets avanserte teknologi omfatter nå verdens første fotgjenger-registrering med aktiv styring.

 • Mark Levinson® Surroundlyd

  Den stille roen i kupéen utgjør en ideell scene for Mark Levinson®-systemet med Quantum Logic Immersion-teknologi og et takoppsett som skaper en konsertaktig opplevelse i 3D.

 • Multi Stage Hybrid-system

  LS blir levert med et selvladende Multi Stage Hybrid System. Der kraften i en bensinmotor kombineres med innovativ eldrift eller en V6-motor på 3,5 liter. Det er blant annet den innovative hybridlinjen som gjør LS til en flaggskipsedan hvor ytelse, smidighet og ny teknologi er og forblir en målestokk verden over.