ls experience hero

LS

DEN BANEBRYTENDE FLAGGSKIPSEDANEN

Ingenting kommer i nærheten av sedanen LS, den er et uovertruffent mesterstykke av ingeniørkunst, komfort og luksus.

MØT LS

Den er resultatet av en femårig kreativ reise, og det helt nye, femtegenerasjons Lexus-flaggskipet omformer luksussedanen til en fullstendig ny kunstform. Våre designere har alltid skjøvet på grensene, men den nyeste Lexus LS utvider grensene for teknologi ytterligere. Nytenkt fra bakken og opp, byr den på super smidighet og spennende ytelser. Men nekter å inngå kompromisser når det gjelder komfort og luksus.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Ekte «Omotenashi» velkomsthilsen

  Inspirert av japansk gjestfrihet er det slik at når du berører dørhåndtaket, kommer LS deg i møte ved å ønske deg velkommen og hjelpe deg inn, samtidig som forseteputene senkes automatisk for å ønske deg velkommen.

 • Lexus Safety System+ A

  Og det inngir trygghet at den nye 2018-modellen av LS også er utstyrt med neste generasjon Lexus Safety System +. Systemets avanserte teknologi omfatter nå verdens første fotgjengerregistrering med aktiv styring.

 • 28-veis justerbare seter med Shiatsu-massasje

  For å holde deg oppfrisket kan det 28-veis justerbare forsetet utføre shiatsu-massasje, mens baksetepassasjerer kan nyte en lenestol med syv shiatsu-massasjeprogrammer og ekstra varmeapparater.

 • Mark Levinson® Surroundlyd

  Den stille roen i kupéen utgjør en ideell scene for Mark Levinson®-systemet med Quantum Logic Immersion-teknologi og et takoppsett som skaper en konsertaktig opplevelse i 3D.

 • Bensin- eller hybridteknologi

  Du velger mellom en Multi Stage Hybrid eller en 3,5-liters V6 bensinmotor med dobbel turbo, og LS-en fortsetter å sette nye standarder for ytelser, jevnhet, stillhet og drivstoffeffektivitet.

OPPLEV LS

Det slående, dynamiske utseendet til LS matches kun av dens suverene, førerfokuserte ytelser. Takket være dens nye og forbedrede funksjoner, byr dette flaggskipet av en luksussedan på enestående smidighet kombinert med overlegen komfort og raffinement.

OPPDAG LEXUS LS

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT