1. New Cars

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

MØT RX

Dristige linjer skjulertil en verden av uovertruffen komfort, plass og luksus. Du finner rett og slett ikke dette finishnivået i noen vanlig SUV. Vårt mest avanserte Lexus Safety System+ vil gi deg større trygghet når du er ute på veien, mens vår banebrytende Selvladende Hybridteknologi gir RX enestående drivstoffeffektivitet og lavere CO2-utslipp. RX er en fantastisk familie-SUV som også er tilgjengelig som en syvseters RX L Hybrid.

HYBRIDEN SOM KJØRTE TIL MARS

Verdens mest pålitelige hybridteknologi har sørget for at 1.5 millioner Lexus-eier verden over har kunnet tilbakelegge en kjørelengde som tilsvarer distansen til Mars og tilbake... mer enn 1000 ganger. Dette er hybriden som kjørte til Mars - på en måte.

MODIG DESIGN

RX viser det siste innen Lexus-design, og har en mer sofistikert signaturgrill, slankere trippel-LED-frontlykter og LED-lys bak med L-motiv. Sett fra siden gir karakteristiske mørke og kromrammede C-stolper en unik flytende-tak-effekt.

 

 

 

TAKUMI HÅNDVERK

Det nitide fokuset på detaljer til våre kjente håndverkere, er umiddelbart tydelig i RX. Ultrapresise skinnsømmer og Takumi"-lagde materialer, gir kabinen en atmosfære av moderne eleganse og raffinement."

 

 

 

Ytelser som begeistrer

Hybridsystemet i RX 450h har 313 hestekrefter kombinert. Det sørger for en kraft og en akselerasjon passende for en luksussuv i denne klassen.

FANTASIFULL TEKNOLOGI

Inne i RX er den store 12,3" multimediaberøringsskjermen mer intuitiv å kontrollere og gir sømløs tilgang til noen av smarttelefonens apper via Apple CarPlay og Android Auto.

SIKKERHET

Lexus Safety System + inkluderer: et pre-kollisjonssystem med fotgjenger- og syklistoppdagelse; Kjørefeltsporing som hjelper deg å holde retningen; BladeScan® AHS (Adaptivee fjernlys) som lyser opp fotgjengere og kjøretøy om natten; Veiskiltassistent som gjenkjenner trafikkskilt og Dynamisk radar cruisekontroll.

F SPORT

Svart, svart/hvitt og Flare Red skinntrekk gir RX F SPORT-modellene et særegent utseende. Eksklusive seter har "integrert skum" for ekstra sidestøtte, mens aluminiumsinnlegg komplementerer det vakkert utformede rattet som er inspirert av rattet i vår ikoniske LFA-superbil. F SPORT girspaken i perforert skinn matcher rattet og gjør, sammen med sportspedaler i aluminium, følelsen av sportslighet i kabinen fullendt.

RX-GALLERIET

Utforsk luksussuven som flytter grenser for djerv og ikonisk design.