1. New Cars
  2. all-new-ux-300e
VERDENSPREMIERE

NYE UX 300e

I den nyeste modellen er rekkevidden økt med mer enn 40% til 450 km med et energiforbruk på 16,7 kWt/100km.

OVERLEGEN YTELSE, FORBEDRET SIKKERHET

EN PIONER INNEN ELEKTRIFISERING

Nye UX 300e er en videreutvikling av Lexus´ første elektriske produksjonsmodell. Bilen har fått ros for et distinkt design som en urban kompakt crossover, med gode kjøreegenskaper, og en stillhet kun en elbil kan by på. Den nyeste modellen har en oppgradert rekkevidde på mer enn 40% til 450 km, og et strømforbruk på 16,7 kWt/100km.
OVERLEGEN YTELSE, FORBEDRET SIKKERHET

EN HELHETLIG KJØREOPPLEVELSE

UX 300e bremser, styrer og akselererer sømløst i alle kjøreforhold. Karosseristivheten er styrket med 20 nye punktsveisinger. Takket være batteriets plassering under gulvet, har den lavt tyngdepunkt. Performance-dempere er standard bak, med optimal EPS- og absorberertuning. Resultatet er skarpere, mer direkte og mer sofistikerte kjøreegenskaper med forbedret kvalitet og respons.
OVERLEGEN YTELSE, FORBEDRET SIKKERHET

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Pre-kollisjonssystemet som registrerer syklister på dagtid og fotgjengere på nattestid, oppdager nå også kjøretøy og fotgjengere i veikryss. I tillegg, har også Nødstyringsassistanse og Kurvehastighetskontroll, som bremser kjøretøyet i henhold til vinkelen på svingkurvene, blitt standard funksjoner.

"UX 300e har fått en vesentlig oppgradert rekkevidde, som et verdiøkende helelektrisk kjøretøy skreddersydd til kundens livsstil. Lexus fortsetter å gjøre forbedringer, idet vi beveger oss mot realiseringen av et karbonnøytralt samfunn." 

Sier sjefsingeniør, Mitsuteru Emoto.

MER TILKOBLET ENN NOENSINNE

Multimediasystemet og tilkoblede tjenester har fått en oppdatering. Blant annet en større berøringsskjerm (12.3") med høyere oppløsning og et enkelt og intuitivt grensesnitt. Et tilkoblet navigasjonssystem bruker skyen til å skaffe oppdatert informasjon om trafikk og ledige parkeringsplasser i sanntid.
Apple CarPlay™ og Android Auto™ er standard, og fungerer i samspill med skjermene i bilen. Apple CarPlay™ støtter trådløs Wi-Fi tilkobling i tillegg til kablet USB kobling.
Ingen knapper trengs for å bruke taleassistenten, alt du behøver er et forhåndsvalgt uttrykk, f.eks. "Hei Lexus". Stemmeassisten reagerer på vanlige utsagn, som om du snakker til bilen, helt uten å stoppe musikken.
KJØR KOMPROMISSLØST

MER BRUKERVENNLIG

Formen og utformingen av kontrollene i instrumentpanelet og konsollen, har blitt optimalisert med tanke på den nye berøringsskjermen. Konsollen har også en USB-A-inngang for avspilling av høyoppløste lydfiler, to USB-C-innganger for lading og en opplyst flate som er romslig nok til en stor smarttelefon.