1. New Cars
  2. Oversikt

UX 300e Premium Sun&18

5d

Red (3T2)

Pris fra

434000.0

Standard motor

Elektrisk Motor

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

NØKKELEGENSKAPER

PADDLE SHIFT

I situasjoner med gjentatt stopp/start-kjøring, kan UX 300e sin retardasjon stilles inn på fire ulike nivå, ved hjelp av paddleshift-spakene bak rattet.

DRIVE SELECTOR

Et annet vesentlig poeng i UX 300e, når det gjelder et intuitivt samarbeid mellom fører og kjøretøy, er den nøye utviklede girvelgeren. Den er styrt av "shift-by-wire"-teknologi og gir en premium følelse og komfort, når man skal velge mellom "Drive", "Neutral" og "Reverse".

‘WASHI’ INTERIØR

UX 300e er den første Lexus-modellen som kan fås med interiør inspirert av japansk papir, kjent som "washi". Dette japanske papiret brukes blant annet i skyvedører i japanske hjem.
Pris fra
434000.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

UX Galleri

UTFORSK I 360°

Fullscreen Close

Aktuelle tilbud

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ