2019 lexus es hybrid hero

NYE ES

ET DRISTIG, NYTT UTSEENDE

Nyt en unik opplevelse med et kvantesprang innen design, luksus, kjørekomfort og innovativ teknologi.

ET DRISTIG, NYTT UTSEENDE

Lexus ES er en dristig oppsiktsvekkende executive sedan som knuser alle forestillinger om sin egen kategori. Med en ny og modig tilnærming til design har vi gjort ES lavere, bredere og slankere. Her kombineres en slående coupé-liknende silhuett med romsligheten og kvaliteten i en flaggskipsedan, hvilket gir både eleganse og komfort i en eksepsjonell bil.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Radikalt nytt design

  Takket være bilens chassis har ES en elegant profil, bred hjulstilling og lavt tyngdepunkt. Til tross for sin slanke coupé-taklinje byr vår executive sedan på klasseledende benplass og plass til passasjerer.

 • Fjerdegenerasjons hybridsystem

  Ved kjøring i byen vil denne banebrytende, selvladende hybriden jevnlig bytte til elektrisk kjøremodus og redusere utslippet til null.

 • Førersentrert cockpit

  Frontrutedisplayet lar føreren konsentrere seg om kjøringen. Kjøremodusvelgeren er plassert ved siden av instrumentpanelet slik at den nås uten å måtte endre sittestilling. God kjørestilling reduserer utmattelse og gir en fantastisk sittekomfort.

 • Ny cockpit

  Avansert HMI-funksjonalitet (Human Machine Interface) kombineres med et estetisk design som gir enkel manøvrering, sammenkoblede skjermer med dybdefølelse og muligheter for å tilpasse etter personlige preferanser.

 • Hadori-inspirert design

  Våre "Takumi"-håndverksmestere følger nøye med på de utsøkte detaljene, fra stingene i setene til kupeens skarpe og forførende dekorlinje i aluminium, inspirert av skjønnheten til et Hadori-polert japansk sverd.

 • Overlegen trygghet

  For å lese veien forut er ES utstyrt med vårt siste Lexus Safety System+ som inkluderer fotgjengervarsel om natten, syklistvarsling, filassistanse og tostegs automatisk fjernlyssystem.

 • Dynamisk Radar Cruise Control

  Med Full Speed og skiltgjenkjenning hjelper Dynamisk Radar Cruise Control føreren med å holde trygg avstand til kjøretøyet foran. Når veien foran er klar akselererer ES automatisk til sin forhåndsinnstilte marsjfart.

 • Vi presenterer ES F SPORT

  Oppdag ekstra egenskaper som to fargevalg, adaptivt fjærsystem som standard, aktiv fjæring foran og bak, bakspoiler, 19" hjul, sort kryssmønster og innlegg i aluminium, inkludert pedaler.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT