ET DRISTIG, NYTT UTSEENDE

Lexus ES er en dristig oppsiktsvekkende executive sedan som knuser alle forestillinger om sin egen kategori. Med en ny og modig tilnærming til design har vi gjort ES lavere, bredere og slankere. Her kombineres en slående coupé-liknende silhuett med romsligheten og kvaliteten i en flaggskipsedan, hvilket gir både eleganse og komfort i en eksepsjonell bil.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Et dristig nytt utseende

  Takket være chassiset, har ES en elegant silhuett og et lavt tyngdepunkt. I tillegg, og på tross av den fallende coupé- taklinjen byr ES på romslig med plass til passasjerer i baksetet.

  Les mer om design

 • Besatt av presisjon

  Våre Takumi-håndverksmestere har oppsyn med hvert steg i det utsøkte detaljarbeidet: fra sømmene i setene til den forførende, stilsikre F Aluminium-dekoren som er inspirert av skjønnheten til et Hadori-polert japansk sverd.

  Les mer omTakumi mestere

 • Innovativ teknologi

  Head-up-displayet i ES sørger for at sjåføren kan konsentrere seg om kjøringen. Kjøreprogramvelgeren har blitt plassert ved siden av instrumentpanelet slik at den enkelt kan betjenes uten å ta øynene fra veien lenger enn nødvendig. En avansert HMI (Human machine interface) er kombinert med en estetisk design som byr på intuitiv og enkel betjening, sammenkoblede skjermer som gir en følelse av dybde og personlig tilpasning for å imøtekomme personlige preferanser.

  Les mer om innovativ teknologi

 • Femstjerners sikkerhet

  Hvor enn du drar er det betryggende å vite at du kjører den tryggeste premium-sedanen Euro NCAP noensinne har testet. ES fikk først de prestisjetunge 5-stjernene, og har siden fått prisen for sikreste bil i klassen Store familiebiler og hybrid & elektriske biler i 2018. Det nyeste Lexus Safety System + består av avansert teknologi som bidrar til å hindre de tre vanligste formene for ulykker: kollisjoner bakfra, avvik fra eget kjørefelt og kollisjoner som involverer fotgjengere.

  Les mer om forbedret sikkerhet

 • F SPORT-styling

  F SPORT-pakken gir deg valget mellom to farger, AVS som standard, dempere foran og bak, spoiler bak, 19" hjul, et svart kryssmønster og aluminiumelementer, inkludert pedalene.

  Les mer om F SPORT-styling

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy ES for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

ES 300h Automat (E-CVT) Luxury / Black

OPPLEV ES

OPPLEV ES

Modellen over er ikke representativ for utvalget.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT