1. Discover Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
PARTNERSKAP

LEXUS X ATP TOUR

I 2023 inngikk Lexus et flerårig samarbeid med Association of Tennis Professionals (ATP), den øverste serien for herretennis, som offisiell bilsponsor og premium samarbeidspartner for ATP-Touren.

LEXUS X ATP'S EKSKLUSIVE SERIE

LEXUS ATP HEAD2HEAD SCAVENGER HUNT

Se den spennende og dramatiske serien som utfordrer spillerne på et helt nytt nivå – utenfor banen. Episodene tar for seg dramatiske og nervepirrende oppgjør på tvers av Europa. Presset er stort i det taperen risikerer alt.

EUROPEISKE TURNERINGER 2023

Siden annonseringen av samarbeidet i juni har Lexus sponset en rekke fartsfylte ATP-turneringer, blant annet ATP 500 Cinch Championships og ATP 250 Rothesay International i Storbritannia, ATP 500 Hamburg European Open i Tyskland, ATP 250 Generali Open i Østerrike og ATP 250 Astana Open i Kasakhstan, og har gitt merkevaren en sterk tilstedeværelse på spillestedene. Både i media og på nettet.

Avslutningen på sesongen var minst like spennende, om ikke enda mer nervepirrende, med Lexus som sponsor for ATP 1000 Paris Rolex Masters fra 30. oktober til 5. november. Og ikke minst, tennisåret 2023s høydepunkt: Nitto ATP Finals i Torino 12.-19. november.

Hvor, under sistnevnte, Lexus stilte med en flåte på intet mindre enn 45 elektrifiserte modeller, inkludert Lexus RZ 450e og UX 300e.

LEXUS X ATP TOUR

LES HELE PRESSEMELDINGEN

Hvis du vil vite mer om det flerårige samarbeidet mellom Lexus og ATP Tour, kan du lese hele pressemeldingen nedenfor.