DOBBEL FORFØRELSE

Designteamet bak LC Kabriolet hadde en dobbel utfordring: å lage verdens vakreste kabriolet - både med og uten tak.

LC 500 Convertible 3fddd260-0118-4c62-be6e-239a0e58c251

Dra for å rotere bilen

Velg din grad Luxury 21

FREMRAGENDE YTELSER

Uansett om du kjører langs en solfylt kystvei eller krysser et dramatisk alpepass, så byr LC Kabriolet på luksus uten sidestykke og krefter en masse.

EXPERIENCE THE LC CONVERTIBLE

Modellen over er ikke representativ for utvalget

    Parallax Image 1 LC Coupe Beauty

FUNKSJON

SKJØNNHETSTREKK FRA LC COUPÉ I HVER LINJE

LC Kabriolets soft top-tak har den samme elegante flyten som taket på LC coupé, og takets støtteramme er pent skjult. Når taket åpnes, brettes det ned under et vakkert utført tonneau-dekke som komplementerer bilens linjer perfekt.

Les mer om Lexus' Design

    Parallax Image 2 Nothing is Crafted Like a Lexus

FUNKSJON

INGENTING LAGES SOM EN LEXUS

Tar du høyhastighetstoget i to timer fra Tokyo, kommer du til Motomatchi Plant der Lexus bygger LFA for hånd – en av de mest omtalte superbilene som noensinne er bygget – og som nå huser produksjonen av LC Kabriolet.

Les mer om Lexus' håndverkskunst

    Parallax Image 3 Awesome V8 Power

FUNKSJON

FANTASTISK V8-KRAFT

LC Kabriolets 5.0 liters V8 bensinmotor er fintunet for hånd av en Takumi håndverksmester for å sikre en ufattelig kjøreopplevelse med tilsynelatende uendelig akselerasjon og kraft. Den er testet til det ytterste under Nürburgring 24-timersløp, og leverer rå kraft gjennom en 10-trinns DSG-girkasse.

Les mer om Lexus' ytelser

    Parallax Image 4 Imaginative Climate Technology

FUNKSJON

FANTASIFULL KLIMATEKNOLOGI

Uansett om du kjører i Alpene eller langs en solfylt kystvei, vil den nye LC Kabriolets klima-concierge justere temperaturen når du åpner eller lukker taket. I tillegg øker den automatisk temperaturen hvis du gasser på med taket nede.

Les mer om Lexus' teknologi

    Parallax Image 5 Lexus Safety System

FUNKSJON

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Når du sitter bak rattet i LC Kabriolet er det betryggende å vite at du kjører en av de sikreste bilene som noensinne er bygget. Den er utstyrt med det aller siste innen Lexus Safety System +, teknologi som bidrar til unngå påkjørsler bakfra, uønskede filskift og kollisjoner med forgjengere.

Les mer om Lexus Safety System +