LC

FRA KONSEPT TIL KUPÉ

Den er designet og utviklet for en vidunderlig ny epoke. Lexus LC er en ny luksuskupé som kommer til å ta pusten fra deg.

MØT LC

Hvis det noen gang fantes en bil som hadde makt til å etterlate et uutslettelig inntrykk på alle dine sanser, er det den nye Lexus LC. Vi tok den prisvinnende konseptbilen LF-LC og skapte den om til en slående produksjonsmodell. Lexus LC er ikke bare en 2+2-kupé som vil fange deg inn med sin rålekre estetikk, den har blitt perfeksjonert av et team på over 4000 designere, ingeniører og teknikere for å kunne levere en virkelig eksepsjonell kjøreopplevelse.

Spesifikasjoner
Dimensjoner
Hybridmotor
5
Akselerasjon 0-100 km/t
184
CO2 Blandet kjøring WLTP (g/km)
8.1
Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP (l/100km)
250
Maks. hastighet (km/t)
LC Side Dimensions

Lengde (mm) 4770

Høyde (mm) 1345

Bredde (mm) 1920

LC Front Dimensions

GRATIS HYBRID HELSESSJEKK

Gratis Hybrid helsesjekk for elektriske motorer og generatorer ved hver Lexus Service

INTET BEHOV FOR LADEKABEL

Ingen ladekabel er nødvendig for å lade batteriene. Nye Lexus LC benytter innovative teknologi og er selvladende.

NULL UTSLIPP

Null utslipp når bilen kjøres kun ved bruk av elmotoren

LC 500h

Dra for å rotere bilen

Velg din grad Luxury Sound&Tech Sport Luxury Sound&Tech
250
Maks. hastighet (km/t)
5
Akselerasjon 0-100 km/t
 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  HYBRIDEN SOM LESER TANKER

  Multi-stage hybridteknologien bruker kunstig intelligens for å forstå sjåførense intensjoner, velger perfekt gir for en silkemyk kjøreopplevelse og byr på uendelig kjøreglede. Dette er hybriden som leser tanker.

 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  HYBRIDEN SOM FÅR FART PÅ PULSEN

  Dette er hybriden som får fart på pulsen. Med to kraftkilder, en 3.5-liters V6 bensinmotor og to effektive elmotorer som samarbeider sømløst sammen for å sende deg til 100 km/t på skarve 4,8 sekunder. Resultatet er ytelser som tar pusten fra deg og som får fart på pulsen.

FRA KONSEPT TIL COUPÉ

LC er en luksuscoupé designet for å ta pusten fra deg. Et team bestående av intet mindre enn 4 000 designere, ingeniører og teknikere har sammen jobbet for å perfeksjonere en kjøreopplevelse som resonnerer med det de slående vakre utseendet.

OPPLEV LC

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da vi skapte den nye luksuskupéen LC. Denne motstanden mot kompromisser gjelder teknologien og teknikken under det forføreriske ytret. Den er designet for å overgå alle forventninger, og LC-kupéen markerer begynnelsen på en ny og spennende fase i Lexus-historien.

 • OPPLEV LC

  Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT