MØT LC

Hvis det noen gang fantes en bil som hadde makt til å etterlate et uutslettelig inntrykk på alle dine sanser, er det den nye Lexus LC. Vi tok den prisvinnende konseptbilen LF-LC og skapte den om til en slående produksjonsmodell. Lexus LC er ikke bare en 2+2-kupé som vil fange deg inn med sin rålekre estetikk, den har blitt perfeksjonert av et team på over 4000 designere, ingeniører og teknikere for å kunne levere en virkelig eksepsjonell kjøreopplevelse.


 

 
  Sonic titanium farget Lexus LC 500h luksuskupé sett ovenfra
 • Perfekt skulpturert kupé

  Lexus' signatur spindelgrill er paret med unike lyskonfigurasjoner, mens den kompakte designen gir LC det lave panseret. Bakover synker den elegante taklinjen ned mellom brede hjulbuer for å understreke bilens kraftfulle profil.

 • Spennende drivkilde

  500h er utstyrt med verdens første firetrinns Multi Stage Hybrid System. Dette kombinerer en 3,5-liters V6-bensinmotor, en avansert elektromotor og et Multi Stage Hybrid System for å levere ekstremt effektive, men dynamiske ytelser.

 • Lettvekts-teknologier

  Utrolig kraftig, men lett karbonfiberforsterket plast brukes til komponenter som tak og dørrammer på LC. Dørene, bagasjelokket og panseret er laget i lettvekts aluminium, og denne slående kupéens karosseriramme er laget av ultrastrekkfast stål.

 • Førerfokusert

  Den ergonomiske intelligensen i cockpiten gir deg selvtillit til å nyte sportslig kjøring. Kontrollene og displayene er intuitivt plassert, akkurat der du trenger dem. Mens hyppig brukte kontroller, for eksempel Drive Mode Select sitter naturlig nært på rattet.

 • Takumi-håndverk

  Oppdag slående, håndsydde detaljer og nøye utvalgte materialer gjennom hele Lexus LC, fra girhendler i magnesium og slående dørtrekk i Alcantara til den utsøkt utførte, taktile girspaken i skinn.

 • Intelligente teknologier

  Det LFA-inspirerte displayet med 3D-effekt, en ny multimediaskjerm med berøringsplate og en stor fargeprojeksjonsskjerm holder deg både informert og underholdt.

OPPLEV LC

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da vi skapte den nye luksuskupéen LC. Denne motstanden mot kompromisser gjelder teknologien og teknikken under det forføreriske ytret. Den er designet for å overgå alle forventninger, og LC-kupéen markerer begynnelsen på en ny og spennende fase i Lexus-historien.

OPPLEV LC

Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy LC for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Trykk på bilen for å rotere

LC 500h Multistage Hybrid Sport / Black

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT