DESIGNFILOSOFIEN BAK NYE NX

Nye NX markerer startskuddet for en markant evolusjon innen utseendet til biler, samtidig er den tro mot den grunnleggende filosofien om å introdusere banebrytende design og teknologi med finesse. Det avantgarde uttrykket til originale NX er der fortsatt, men designen har modnet og fått et mer sofistikert uttrykk. De dynamiske og agile proporsjonene til bilen appellerer til følelsene mens den funksjonelle og samtidig iøynefallende formen fremhever Lexus' Driving Signature med umiskjennelig komfort, stabilitet og gass- og bremseytelser.

 • DESIGNFILOSOFIEN BAK NX

  EN DRISTIG ENTRÉ

  Nye NX engasjerer fra det øyeblikket man ser den. En mer kompakt grill fremhever bilens dynamiske egenskaper. Smale, U-formede komponenter ble formet i et fascinerende vevd mønster. Utsøkte L-formede kjørelys kombinert med LED-lys gir et enkel, stramt uttrykk. 3-projektor, firedoble LED frontlykter i en svart ramme vitner om sann egenart.

 • DESIGNFILOSOFIEN BAK NX

  SLÅENDE DETALJER

  Baklyset som strekker seg bilens bredde har en avansert design som ikke bare er iøynefallende, men også aerodynamisk. Integrert i lyset er det finner om reduserer endringer i lufttrykk, noe som bidrar til utmerket stabilitet. Med den omsluttende stylingen gjør bakskjørtet støtfangeren dypere, noe som bidrar til et dynamisk og sportslig utseende.

 • DESIGNFILOSOFIEN BAK NX

  DRISTIG DESIGN

  Bruk av kontrasterende elementer sørger for at designen etterlater ulike inntrykk fra alle vinkler. Linjene som strekker seg langs sidene og det lange panseret, som gir assosiasjoner til en sportsbil, gir NX en presens som er utvetydig selvsikker, helt i tråd med den eksklusive arven den viderefører.

 • DESIGNFILOSOFIEN BAK NX

  KOBLET TIL VEIEN

  De brede hjulbuene kan romme større dekke, opptil 20 tommer i diameter. Finishen i svart speilkrom og 10-eikers design sørger for et umiskjennelig sofistikert og urbant utseende.

FØL MER I HVERT ØYEBLIKK

ABONNER PÅ NYHETSBREVET OM NYE NX