MØT RC F

Dens lave, muskuløse profil og racingaktige linjer gjør RC F til en bil det er umulig å overse. Og hvorfor vil du gå glipp av denne slående 2+2 kupéen? RC F er utviklet for å fremprovosere en potent fysisk respons hos førere som insisterer på kompromissløse ytelser og umiskjennelig raffinement.


 

 
  RC F Key Features
 • Håndbygget V8-effekt

  Håndbygget og trimmet med stetoskop på vårt Tahara-anlegg utvikler denne utrolige 5,0-liters V8-motoren 477 DIN hk og et dreiemoment på mer enn 520 Nm. Sylindertoppen og alle bevegelige deler er designet for å yte økt maksimumeffekt ved høye turtall.

 • Sport-VDIM

  Sport-VDIM («Vehicle Dynamics Integrated Management») sørger for at den enorme effekten til RC F kan nytes jevnt og sikkert, selv når du svinger i høy hastighet.

 • Karbonpakke

  Den trekker veksler på støpeteknologien for karbonfiber som ble utviklet for vår Lexus LFA-superbil og løpsbilen IS F CCS-R, og RC F «karbonpakke»-modellen er 9,5 kilo lettere enn standardbilen.

 • 8-trinns SDS (Sport Direct Shift)

  V8-motoren leverer effekten via en 8-trinns SDS sekvensiell girkasse (Sport Direct Shift) med manuell overstyring. Girkassens skiftkontroll har blitt forbedret for å gi presis respons til selv den minste variasjon i gasspådraget.

 • 19-tommers støpte lettmetallfelger

  Som et alternativ kan lettmetall-felgene på RC F leveres som smidd (ikke støpt) i en prosess som etterligner slagene til en smeds hammer for å kombinere styrke med lett vekt gjennom en forbedret metallstruktur.

 • Sportsskinnseter

  Høye seter produseres med Lexus’ integrerte skumteknikk, som innebærer en omsluttende, svært støttende passform. Seteputenes form og fasthet er optimalisert for å redusere trykket på det følsomme hofteområdet.

OPPLEV RC F

Under panseret finner vi den mest potente V8-motoren vi noen gang har utviklet. Den har en hensikt: Å levere voldsomme krefter. Opplev den uimotståelige og vanedannende lyden av gassen som kommer fra eksosrøret når du bytter gir, mens en Torque Vectoring Differential sikrer kontroll ved høy fart. Dette og mye mer betyr at sjelen til en sportsbil er mer tilstede enn noen gang tidligere i en RC F

OPPLEV RC F

Modellen over er ikke representativ for modellutvalget.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT