BLI KJENT MED RC F

Med et ekstraordinært stivt chassis og racing-tunede dempere er RC F mer involverende og spennende en noen gang. Utseendet er inspirert av Lexus RC F GT3-bilene og den er utviklet på det tekniske senteret vårt nær Fuji Speedway.


 

 
  key features
 • Refined styling

  RC F har en styling og aerodynamiske attributter som sørger for at man kan nyte kreftene uansett vei- og værforhold.

  LED-lys med integrerte kjørelys, en diffuser bak, oppdatert form på grillen med større masker i veven og integrerte baklys gir RC F et sportslig utseende. Triple finner på spoileren foran sørger for en "vortex" rundt fangeren og leder luft ut av hjulbuene foran, noe som bidrar til bedre styrefølelse. Luftekanaler til bremsene på fangeren og sideradiatoren understreker hvor bilen henter stylingen sin fra - racerbanen.

  Finn ut mer om Lexus-design

 • Takumi-håndverk

  For å sikre at poleringen på innsiden av RC Fs V8-er er av ypperste kvalitet, har man utviklet roboter som er opplært til å gjenskape håndverket til en Lexus Takumi-mester. På de områdene roboten ikke kan nå, brukes en slipemasse med ekstremt fine aluminiumpartikler.

  Finn ut mer om Lexus' håndverk

 • Forbedrede ytelser

  RC F er utstyrt med den kraftigste V8-motoren Lexus noensinne. 5-literen har vist hva den er god for gjennom knallharde prøvelser - blant annet opp bakkeløpet i Pikes Peak i Colorado og i 24-timersløpet på Nürburgring.

  Vekten har blitt redusert uten at det har gått utover coupeens robuste og raffinerte følelse. RC F kommer med elektronisk launch control som standard. Det lar sjåføren gjøre øvelsen 0-100 på bare 4.5 sekunder. Spesialdesignede Michelin Pilot Sport 4S reduserer understyring, gir bedre grep i svingene og øker holdbarheten under ekstreme forhold. Introduksjonen av aluminiumfester, hule akslinger, lettere inntaksmanifold og en mindre kompressor til klimaanlegget sørger for en lettere bil.

  Finn ut mer om Lexus’ F-modeller

 • Fantasifull teknologi

  Hos Lexus parer vi teknologi med innovasjon. RC Fs instrumenter er en videreutvikling av de fantastiske enhetene man finner i superbilen LFA. Informasjonen som vises inkluderer en stor turteller, digital og analog fartsmåler og dreiemomentmåler. Sjåføren kan også følge med på G-kreftene, olje- og vanntemperaturene og drivstofforbruket. Man har til og med en stoppeklokke.

  Finn ut mer om Lexus’ teknologi

 • Sikkerhet

  Det er betryggende å vite at du kjører en av de sikreste bilene som noen gang er bygget. Nye RC F-modeller kan utstyres med Lexus Safety System +, med teknologi som bidrar til å forhindre tre av de vanligste formene for ulykker: kollisjoner bakfra, kollisjoner ved skifting av fil og kollisjoner som involverer fotgjengere.

  Når du skifter fil overvåker RC F biler bakfra ved hjelp av blindsonemonitoren. Den kan også senke farten ved hjelp av den dynamiske cruisekontrollen hvis forankjørende trafikk sakker av. Med skiltgjenkjenning "leser" den veiskilt og viser deg informasjonen på skjermen. Automatiske fjernlys oppdager andre biler på nattestid og Filskiftvarslig hjelper til i svingene eller når man kjører på motorveien. Kollisjonsvernsystemet bruker en millimeterbølgeradar kombinert med et kamera som til og med kan oppdage forgjengere, det varsler deg når du må foreta deg noe.

  Finn ut mer om sikkerhet fra Lexus

 • Track Edition

  Aerodynamikken til Track Edition sørger for bedre grep og mer presis styring. Lettere hjul og keramiske bremser sørger alene for en 25-kilos reduksjon i roterende masse bare på frontakselen.

  Et rødt skinninteriør er standard, med seter i alcantara og røde karbondetaljer. Biler har to eksteriørfarger: Ultra White og den eksklusive Nebula Matte Grey.

UTFORSK FARGENE

Skreddersy RC F etter egne preferanser. Eksperimenter med fargene og fortsett med å utforske utstyret og galleriet.

OPPLEV RC F

Under panseret finner man den mest potente V8-motoren vi noen gang har utviklet. Dens hovedoppgave er å by på eksepsjonelle krefter. Opplev den uimotståelige og avhengighetsskapende lyden fra den automatiske mellomgassen mellom girene, mens differensialen sørger for full kontroll i høyere hastigheter. RC F er en opplevelse som ingen annen.

OPPLEV RC F

Modellen ovenfor er ikke representativ for utvalget

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT