2019 lexus rxl hero

MØT RX L

PLASS MØTER RAFFINEMENT

Fleksibilitet over tre rader i elegante nye RX L.

MØT RX L

Den lange versjonen av nye RX L byr på fleksibilitet og kommer som seks- og syvseter. Samtidig bevares den subtile elegansen i eksteriøret og de gode kjøreegenskapene. Med blant annet individuelle klimaanleggsoner, optimaliserte kollisjonsgardiner og elektrisk justerbare seter, vil selv passasjerene på tredje rad føle seg vel ivaretatt og beskyttet.


 

 
  2019 lexus rxl key features
 • Luksus i tre rader

  Tredje seterad i seks- eller syvseteren RX L er egnet for to barn, eller to voksne på kortere turer. Setene er elektrisk justerbare og kan betjenes fra andre seterad eller fra bagasjerommet. De kan nå flyttes for- og bakover med inntil 93 mm, noe som gir bedre plass til beina for de på tredje rad.

 • Modig design

  Nye RX L er en oppvisning i det siste innen Lexus-design. Den har en mer sofistikert signaturgrill, slankere, triple LED-hovedlys og LED-baklys i et L-arrangement. Bak rammer en linje i krom inn de sorte C-pilarene og skaper en unik glidende-tak-effekt.

 • Takumi-håndverk

  Presisjonen til våre håndverkere er umiddelbart gjenkjennelig i nye RX L. Nøyaktigheten i sømmene og materialer bearbeidet av våre Takumier gir kupeen en aura av moderne eleganse og raffinement.

 • Safety

  Kollisjonsgardinene i RX L ble redesignet for bedre å beskytte passasjerene på tredje rad. Lexus Safety System + inkluderer et Pre-kollisjonssystem med oppdagelse av fotgjengere og syklister, Filassistanse som bidrar til å holde deg i riktig kjørefelt, Adaptive fjernlys med BladeScan™ (smartlys) som lyser opp fotgjengere og andre kjøretøy på nattestid, Veiskiltgjenkjenning som leser veiskilt og Dynamisk Radar cruisekontroll.

 • Forbløffende ytelser

  Det banebrytende selvladende hybriddrivverket er sammensatt av en 3.5-liters V6 bensinmotor og to elektriske motorer. I sum sørger de for at RX 450hL er en drøm å kjøre, uansett hvor veien tar deg.

 • Smart teknologi

  Nye RX L har en intuitiv 12.3" berøringsskjerm som, via Apple CarPlay og Android Auto, byr på sømløs interaksjon med og tilgang til flere av appene på telefonen din.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RX L for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Vist modell er ikke representativ for modellutvalget

BLACK (212)

BLACK SEMI-ANILINE SKINN

med bambusinnlegg (LA22)

BYGG DIN RX L

OPPLEV RX L

Nitid fokus på detaljer er et kjennetegn ved nye RX L. Det er en SUV bygget med deg og dine passasjerer i tankene, og den kommer med bekvemmeligheter som koppholdere på tredje rad, Klima-concierge og et klimaanlegg med individuelle soner. Opplev den selv.

 • OPPLEV RX L

  Modellen over er ikke representativ for rangen.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT