MØT RX L

Den elegante og romslige familie-SUVen RX L har et skarpt fokus på luksus og er konstruert for å sikre at alle passasjerene blir bortskjemt og beskyttet. Dette allsidige tilskuddet til vårt sortiment av luksus-SUVer kommer med tre seterader og forbedret bagasjekapasitet, samtidig som det karakteristiske RX-utseendet er ivaretatt. Den dramatiske miksen av skarpe linjer og kurver karakteriseres av Lexus' signaturgrill og elegante detaljer i krom, mens det presist utførte interiøret med alle sine detaljer og innovative teknologi kan skreddersys etter ditt ønske, slik at du kan skape den RX L du fortjener.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Forlenget karosseri

  Større karosseri – RX L er 110 mm lengre enn femseter-modellen, og med brattere vinkel i bakluken sikres godt med bagasjeplass i tillegg til de syv velutstyrte setene.

 • Stil som setter trenden

  Med elegante C-stolper i sort utførelse som skaper effekten av et flytende tak, L-formede LED-baklys som foldes inn i bakskjermen og Lexus' signaturgrill som et naturlig fokuspunkt kombinerer RX L allsidigheten til en SUV med kjennetegnene til dynamisk design.

 • Luksuriøse seter

  Setene i RX L har et 40:20:40-forhold og du får enkelt tilgang til tredje rad ved å dra i en spak og skyve setet på andre rad fremover. Deluxe-forbedringer som koppholdere og økt fleksibilitet er tilgjengelig for alle tre radene.

 • Tresoners klimaanlegg

  Alle passasjerer kan nyte en komfortabel reise med vårt tresoners klimaanlegg, som gir passasjerene på tredje rad separat klimastyring med egne vifter.

 • Mesterlig multimedia

  Sjåførens Display Audio-system består av en 12.3" skjerm, AM/FM-radio, Bluetooth® audio, mikrofon med stemmegjenkjennelse, Micro SD-kortspor, AUX-inngang, to USB-porter og et 15-høytalers surround-anlegg fra Mark Levinson. Passasjerene på andre rad har også egne USB-porter.

 • Lexus Safety System+

  Med Kollisjonsvern med autobrems og fotgjengergjenkjenning (PCS), Filassistanse (LKA) med styrekorreksjon, automatisk fjernlyssystem (AHS) og Adaptiv Radar Cruise Control for alle hastigheter, samt sidekollisjonsgardin for alle tre radene, er RX L like sikker som den er elegant.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Skreddersy RX L etter dine behov, eksperimenter med fargevalg eller fortsett for å utforske funksjoner og galleriet

Trykk på bilen for å rotere

RX L 450h 7-seter Hybrid Automat 4WD Luxury / Black

OPPLEV RX L

Med et utvalg av hybrid- og bensinmotorer og eksepsjonelle systemer for manøvrering og drivstoffeffektivitet byr RX L på en kjøreopplevelse som langt på vei overgår det du forventer av en SUV. Bilens allsidighet og romslighet presenteres på vakkert vis med et coupé-inspirert konsept, en flytende silhuett og upåklagelig håndverk i kupeen, hvilket resulterer i en familiebil som er både stilig og sporty.

OPPLEV RX L

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT