MØT RX

Dristige og tydelige linjer åpner opp for en verden av førsteklasses komfort, rikelig med plass og fremfor alt luksus. Leveres som selvladende hybrid. Du kan bygge din RX til å imøtekomme dine eksakte krav.


 

 
  Hvit Lexus SUV RX 450h kommer kjørende inn i byen
 • Fleksibel plassutnyttelse

  En stor, rommelig kupé med bagasjeplass nok til fire store kofferter. Baksetene kan lenes bakover, samtidig som midtarmlenet holder en stødig posisjon.

 • Femstjerners sikkerhet

  Lexus RX har fått den prestisjefylte femstjerners ratingen av Euro NCAP. Den skåret godt over minimumskravene for fem stjerner innen alle de testede områdene, og Lexus er blant de aller sikreste bilene i sitt segment.

 • Leveres med firehjulstrekk

  RX 450h AWD-modellen er utstyrt med E-FOUR, som sørger for sømløse ytelser og trygt veigrep i røffere terreng. Den nyskapende drivlinjen E-FOUR, omfatter en elektromotor på 50 kW som er montert på bakakselen, og som øyeblikkelig leverer ekstra moment når det trengs.

 • Panoramatak

  Dette store, fabrikkmonterte panoramataket tilfører en følelse av frihet, ekstra takhøyde og solskinn til RX-kupéen. Det er også utstyrt med en bevegelig glasseksjon i front for å skape en ekte. luftig følelse, og en elektrisk solskjerm dersom solen blir for intens.

 • Lave utslipp

  Med fullhybridteknologi, en imponerende utstyrsliste og en mengde alternativer, inkludert F SPORT, kan du bygge en RX som er perfekt for deg.

KAMPANJER PRIVATLEIE


 

 
  RX Q3 CampaignImage Web

LEXUS KAMPANJER

PRIVATLEIE LEXUS RX FRA KR 6 990,-

VI HAR BILER KLARE FOR LEVERING

Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Startleie/etableringsgebyr: kr 129 990,- inkl. mva. Fastrente 1.95 % i 3 år (gjelder modellene F Sport S og Luxury. Andre modeller: 2.95 %). Bindingstid 3 år. Total kjørelengde 45 000 km. Totalt: kr 381 630,- 

Ved kjøp av RX/RX L Luxury eller F Sport S får du med panoramasoltak og metallic lakk for kun kr 4 900,-. Pakkeverdien er kr 29 900,- og følgelig er kundefordelen hele kr 25 000,-.

Vi har kampanje på alle RX/RX L-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RX for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Configure your car

Trykk på bilen for å rotere

RX 450h Bensin Automat (E-CVT) 4WD Luxury / Black


 

 
  En hvit Lexus SUV RX 450h parkert i byen med trær og mennesker stående på gaten

LEXUS NYTT

NÅ LANSERER VI RX L - LUKSURIØS SUV MED
7-SETER

Familier vil nå kunne boltre seg i enda mer plass takket være den nye luksushybriden RX med tre seterader.

OPPLEV RX

Fra produsentene av den aller første luksus-SUV kommer fjerde generasjon RX, som tiltrekker seg oppmerksomhet over alt. Både inni og utenpå utfordrer RX enhver forestilling av hva en SUV bør være. Bli med inn og sett pris på håndverket og kvaliteten, oppmerksomheten til detaljer og den nyskapende sikkerhetsteknologien. Opplev Lexus RX, en SUV som er ulik alt annet.

OPPLEV RX

Bildet kan inneholde avvik fra det faktiske modellutvalget i Norge.

Next steps

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT