2019 lexus rx hero

MØT NYE RX

GLEDE I HVER SVING

Nye RX setter en ny standard for SUVer fra Lexus. Den er den morsomste å kjøre og byr på et nivå av luksus uten sidestykke.

KAMPANJER PRIVATLEIE

        RX Q3 CampaignImage Web

RX 450H

PRIVATLEIE FRA 6490 KR

Nå får du flaggskipet i SUV-familien, RX 450h, med blant annet vinterhjul, firehjulstrekk, navigasjon og siste generasjon av Lexus Safety System + fra kun 6 490 kroner i måneden.

Lexus RX450h. Startleie/etableringsgebyr kr 130 490,-. Fastrente 3 år 0,5%. Total periode 36 mnd. og kjørelengde 45 000 km. Total pris kr 364 130,-. Gjelder til 30.09.21. Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Vi har kampanje på alle UX-utstyrsgrader. Kontakt din Lexus-forhandler for et godt tilbud. Forbehold om trykkfeil.

MØT NYE RX

I tråd med utseendet som oser av raffinement, er denne luksus-SUV-en bemerkelsesverdig givende å kjøre. På innsiden møtes man av noen av verdens mest avanserte teknologier som gir helt nye tilkoblingsmuligheter, mens det nyeste Lexus Safety System+ alltid er aktivt og tilgjengelig.

Spesifikasjoner
Dimensjoner
Hybridmotor
7.7
Akselerasjon 0-100 km/t
180
CO2 Blandet kjøring WLTP (g/km)
7.9
Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP (l/100km)
200
Maks. hastighet (km/t)

GRATIS HYBRID HELSESJEKK

Gratis hybrid helsesjekk for elektriske motorer og generatorer ved hver service hos Lexus.

INTET BEHOV FOR LADEKABEL

Du slipper å lade batteriene. Lexus RX er selvladende takket være innovativ teknologi.

NULL UTSLIPP

Null utslipp når bilen kjøres kun ved bruk av elmotoren

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

HYBRIDEN SOM KJØRTE TIL MARS

Verdens mest pålitelige hybridteknologi har sørget for at 1.5 millioner Lexus-eier verden over har kunnet tilbakelegge en kjørelengde som tilsvarer distansen til Mars og tilbake... mer enn 1000 ganger. Dette er hybriden som kjørte til Mars - på en måte.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RX for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Vist modell er ikke representativ for modellutvalget

BLACK (212)

BLACK F SPORT SKINN

med aluminiumsinnlegg (LC25)

BYGG DIN RX BYGG DIN RX

PLASS OG RAFFINEMENT

Nye RX er en ny standard for SUV-er fra Lexus, og føles enda bedre å kjøre enn tidligere. Den er vinner av Auto Express' Driver Power-pris, er bemerkelsesverdig stillegående og har imponerende nivåer av komfort og plass.

OPPLEV RX

Sofistikert design. Utsøkt håndverk. Avansert drivverk. Banebrytende sikkerhetsfunksjoner og neste generasjons teknologi. Nye RX er alt som en luksus-SUV skal være. Lær mer om det her. Og opplev det så selv.

  • OPPLEV RX

    Modellen over er ikke representativ for utvalget

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT