2019 lexus rx hero

MØT NYE RX

GLEDE I HVER SVING

Nye RX setter en ny standard for SUVer fra Lexus. Den er den morsomste å kjøre og byr på et nivå av luksus uten sidestykke.

MØT NYE RX

I tråd med utseendet som oser av raffinement, er denne luksus-SUV-en bemerkelsesverdig givende å kjøre. På innsiden møtes man av noen av verdens mest avanserte teknologier som gir helt nye tilkoblingsmuligheter, mens det nyeste Lexus Safety System+ alltid er aktivt og tilgjengelig.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Modig design

  Nye RX er en oppvisning i det siste innen Lexus-design. Den har en mer sofistikert signaturgrill, slankere, triple LED-hovedlys og LED-baklys i et L-arrangement. Bak setter en linje i krom de sorte C-pilarene i relieff og skaper en unik glidende-tak-effekt.

 • Takumi-håndverk

  Presisjonen til våre håndverkere er umiddelbart gjenkjennelig i nye RX. Nøyaktigheten i sømmene og materialer bearbeidet av våre Takumier gir kupeen en aura av moderne eleganse og raffinement.

 • Forbløffende ytelser

  Det banebrytende selvladende hybriddrivverket er sammensatt av en 3.5-liters V6 bensinmotor og to elektriske motorer. I sum sørger de for at RX 450h er en drøm å kjøre, uansett hvor veien tar deg.

 • Smart teknologi

  Nye RX har en intuitiv 12.3" berøringsskjerm som, via Apple CarPlay og Android Auto, byr på sømløs interaksjon med og tilgang til flere av appene på telefonen din.

 • Safety

  Det banebrytende Lexus Safety System + inkluderer et Pre-kollisjonssystem med oppdagelse av fotgjengere og syklister, Filassistanse som bidrar til å holde deg i riktig kjørefelt, Adaptive fjernlys med BladeScan™ (smartlys) som lyser opp fotgjengere og andre kjøretøy på nattestid, Veiskiltgjenkjenning som leser veiskilt og Dynamisk Radar cruisekontroll.

 • F SPORT

  Svart, Svart/Hvitt og Flare Red skinn gir RX F SPORT-modellene et særpreget nytt utseende. Eksklusive seter med 'integrated foaming-teknologi' gir ekstra sidestøtte, mens aluminiumsinnlegg kompletterer det vakkert utformede rattet, inspirert av rattet i vår ikoniske superbil, LFA. En girvelger trukket i perforert skinn og i F SPORT-design, matcher rattet og bidrar sammen med sportspedalene i aluminium til det sportslige uttrykket i kupeen.

LA DEG INSPIRERE AV VÅRT FARGEUTVALG

Start med å skreddersy RX for ditt behov. Eksperimenter med fargeutvalget. Fortsett med å se galleriet og utforsk funksjonene.

Vist modell er ikke representativ for modellutvalget

BLACK (212)

BLACK F SPORT SKINN

med aluminiumsinnlegg (LC25)

BYGG DIN RX

OPPLEV RX

Sofistikert design. Utsøkt håndverk. Avansert drivverk. Banebrytende sikkerhetsfunksjoner og neste generasjons teknologi. Nye RX er alt som en luksus-SUV skal være. Lær mer om det her. Og opplev det så selv.

 • OPPLEV RX

  Modellen over er ikke representativ for rangen.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT