RX MY21 Sport Edition Hero Image

NYE RX SPORT EDITION

DET ER SLIK DET SKAL FØLES


DER ELEKTRIFISERTE YTELSER MØTER IKONISK SUV-DESIGN

Nye RX Sport Edition er alt det som gjør en stor luksussuv attråverdig - og mer. Den svarte signaturgrillen og de 20" hjulene i mørk krom fremhever det atletiske utseendet som komplementeres av valget mellom ti dynamiske farger, inkludert nye Sonic Grey og Sonic Silver. Den luksuriøse kupéen er utstyrt med et Pioneer® lydanlegg og en 12.3" berøringsskjerm. De herlige skinnsetene, enten i svart og hvit ask, kremfarge eller svart kombinert med Sumi Svart Valnøtt dekor og ratt, gir en unik følelse av Lexus-håndverket. Hvor enn du ser, på utsiden og innsiden, føles denne bilen spesiell.

    Parallax Image 1 Athletic Looks

NYE RX SPORT EDITION

ATLETISK UTSEENDE

Nye RX Sport Edition er en ytsøkt blanding av elegante og skarpskårne linjer, og er den mest stilfulle RX vi noensinne har laget. Fascinerende designdealjer finnes overalt. Se for eksempel hvordan taket gir inntrykk av å sveve over karosseriet takket være den svarte bakre pilaren, de smale frontlyktene og de juvellignende baklyktene som projiserer Lexus' L-motiv. Sist, men ikke minst har man de 20" felgene i en distinkt mørk krom-utførelse som gir bilen et sporty utseende, mens svarte dørspeil fremhever den iøynefallende designen ytterligere.

Les mer om Lexus-design

    Parallax Image 2 Electrified Performance

NYE RX SPORT EDITION

ELEKTRISKE YTELSER

Med Lexus' banebrytende Selvladende Hybridteknologi, orkestrerer RX 450h sømløst samspillet mellom den 3.5-lites bensinmotoren og de elektriske motorene som leverer smidige og kraftfulle ytelser.

Les mer om Lexus Electrified

    Parallax Image 3 Takumi Craftsmanship

NYE RX SPORT EDITION

TAKUMI CRAFTSMANSHIP

I kupéen er signaturutseendet for det myke skinninteriøret en kombinasjon av Svart og Hvit Ask med kontrasterende grå sømmer. Det samme fargetemaet går igjen i overflaten på midtkonsollen, dørtrekkene og kneputene for passasjeren, og de grå sømmene preger også girspaken. Rattet er i svart skinnutførelse og Sumi Svart Valnøtt, som igjen matches av kupéens dekorinnlegg i tre, og dørpanelene har integrert lyssetting. Kunder kan også spesifisere Svart eller Kremfarget skinninteriør hvis de foretrekker det.

Les mer om Takumi-håndverk

    Parallax Image 4 Intuitive Technology

NYE RX SPORT EDITION

INTUITIV TEKNOLOGI

Nye RX Sport Edition har mye utstyr som standard, og bruker innovativ Lexus-teknologi for å gjøre livet med bilen enklere og bedre. Standardutstyr inkluderer en trådløs mobillader, elektrisk bakluke med fotsensor og håndfri betjening, et multimedia- og navigasjonssystem med en 12.3" berøringsskjerm og et premium lydanlegg med 12 høyttalere. For bedre tilkoblingsmuligheter, har berøringsskjermen og styreflaten sømløs smarttelefonintegrasjon med Apple CarPlay® og Android Auto®. Så er det Lexus Link-app som lar deg planlegge turer, planlegge service eller få innsikt i kjørestilen din. Og kanskje viktigst av alt, har alle RX Sport Edition det siste innen sikkerhetsteknologi gjennom innovative Lexus Safety System +, Blindsonemonitor og Varsling om kryssende trafikk bak bilen.

Les mer om Lexus teknologi