OPPDAG LEXUS

HÅNDVERK

Presisjon. Forpliktelse. Ferdighet. Alle disse begrepene integreres i det unike håndverket vi finner i hver eneste Lexus.

TAKUMI-PRESISJON, FINSLIPT I ÅREVIS

Takumi er et eldgammelt japansk konsept og en tradisjon som uttrykker essensen innen kunsthåndverk. Det er dette som ligger til grunn for hele produksjonsprosessen. Våre Takumi-håndverksmestere har alle høyt utviklede sanser, og de har gjennomgått grundig opplæring over mange år. De har forpliktet seg til å skape de beste resultatene og fortsetter å bruke så lang tid som må til, for å skape eksepsjonelle biler og forbløffende opplevelser, idet de sammenfører tradisjonelle teknikker med moderne teknologier.

 •     En Lexus Takumi mester kledd i hvitt med Lexus emblem på brystet

  HÅNDVERK

  TAKUMI-MESTERE

  Hver Lexus Takumi-håndverksmester har minst et kvart århundres erfaring. Sammen bringer de uovertrufne ferdigheter, kunnskaper og intuisjon til ethvert trinn i produksjonsprosessen for bil.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  HÅNDVERK

  ORIGAMIKATTER

  Takumi-mestere demonstrerer dyktighet og ferdighet ved å brette en origamikatt på 90 sekunder med sin ikke foretrukne hånd. En symbolsk test og et ekte tegn på fortreffelighet.

 •     Lexus LS midtkonsoll i eksklusivt materiale

  HÅNDVERK

  FLAGGSKIP-FINISH

  Hvert aspekt ved ikoniske LS gjenspeiler vår forpliktelse overfor det aller fineste håndverket. Luksuriøs finish, utførelse og materialer hever kjøreopplevelsen, i perfekt harmoni med de spennende ytelsene.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  HÅNDVERK

  LIVET SOM TAKUMI

  Takumi-mesterne våre sørger for at ingenting er bygget helt som en Lexus. De følger en filosofi som utelukker snarveier.