OPPDAG LEXUS

HÅNDVERK

Presisjon. Forpliktelse. Ferdighet. Alle disse begrepene integreres i det unike håndverket vi finner i hver eneste Lexus.

TAKUMI-PRESISJON, FINSLIPT I ÅREVIS

Takumi er et eldgammelt japansk konsept og en tradisjon som uttrykker essensen innen kunsthåndverk. Og det er dette som ligger til grunn for hele produksjonsprosessen vår. Våre Takumi-håndverksmestere har alle høyt utviklede sanser, og de har gjennomgått grundig opplæring over mange år. De har forpliktet seg til å skape de beste resultatene og fortsetter å bruke så lang tid som må til for å skape eksepsjonelle biler og forbløffende opplevelser, idet de sammenfører tradisjonelle teknikker med moderne teknologier.

 • takumi hub masters

  HÅNDVERK

  TAKUMI-MESTERE

  Hver Lexus Takumi-håndverksmester har minst et kvart århundres erfaring. Sammen bringer de uovertrufne ferdigheter, kunnskaper og intuisjon til ethvert trinn i produksjonsprosessen for bil.

 • Takumi Masters Origami Cats

  HÅNDVERK

  ORIGAMIKATTER

  Takumi-mestere demonstrerer dyktighet og ferdighet ved å brette en origamikatt på 90 sekunder med sin ikke foretrukne hånd. En symbolsk test og et ekte tegn på fortreffelighet.

 • takumi hub flagship craft

  HÅNDVERK

  FLAGGSKIP-FINISH

  Hvert aspekt ved den ikoniske LS-en gjenspeiler vår forpliktelse overfor det aller fineste håndverket. Luksuriøs finish, utførelse og materialer hever kjøreopplevelsen, i perfekt harmoni med de spennende ytelsene.

 • takumi hub superior finish

  HÅNDVERK

  OVERLEGEN KVALITET

  Det ligger mye i detaljene. I vårt modellutvalg vil du oppdage håndsøm, unik lakkfinish og strenge, menneskelige kvalitetskontroller som garanterer for perfeksjon.