concept cars

KONSEPTBILER

Lexus' konseptbiler byr på spennende glimt inn i vår fremtidige designretning.

main menu lexus brand

DESIGN
INNOVASJON

Denne delen profilerer noen av våre mest slående designkonsepter og andre nyvinninger.

hybrid cars

HYBRIDBILER

Det er mange typer hybridbiler, og de har alle én ting til felles.

lexus service

LEXUS-TJENESTER

Finn dine nærmeste Lexus-sentre eller servicestasjoner ved å taste.

Brukte Biler

BRUKTE BILER

Godkjent bruktbil-programmet fra landsomfattende Lexus-forhandlere.

LEXUS BILLÅN

EN ENKEL OG FLEKSIBEL MÅTE Å BLI EIER AV EN LEXUS

960x360 blonde by a car

La oss i Lexus Financial Services ta hånd om ditt billån, og du får en enkel og fleksibel finansieringsløsning med kun bilen som sikkerhet. Lexus Billån er et vanlig annuitetslån, hvilket betyr at det månedlige terminbeløpet er likt igjennom hele lånets løpetid, og at renten er fradragsberettiget på selvangivelsen. Det er fordelaktig å benytte bilen som sikkerhet fremfor å oppta gjeld på bolig.

Et billån gir økt fleksibilitet ved endrede bilbehov, da du står fritt til å løse inn lånet når som helst, uten ekstra omkostninger.

Du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Vanligvis foretrekkes det en egenkapital, enten i form av kontantinnsats, innbyttebil eller en kombinasjon av disse. Kontakter du oss direkte kan vi tilby inntil 100 % finansiering.

Du som inngår avtale om Lexus Billån kan også tegne betalingsforsikring. Se Lexus Betalingsforsikring for mer informasjon.

LEXUS FLEXILÅN

NÅR DU VIL HA NY BIL OFTERE

960x360 man outside car

Tilsvarende Lexus Billån er også dette er et annuitetslån, men hvor det står igjen et restlån etter første del av låneperioden. Dette innebærer at du nedbetaler lånet i takt med forventet verdifall og ned til en estimert markedsverdi.

Et Flexilån etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris.

For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 % av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 % finansiering.

Ved kontraktens utløp har du flere valg:

 • Bytte til en ny Lexus
 • Beholde bilen og forlenge lånet
 • Selge bilen og innfri restlånet

LEXUS PRIVATLEIE

NÅR DU VIL LEIE FREMFOR Å EIE

960x360 woman in sun

PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler som regel en startleie på ca. 12,5 % av bilens pris inklusive ekstrautstyr og leier bilen i en avtalt periode, normalt 36 måneder, til en avtalt månedspris. Dette gir deg et enkelt og forutsigbart bilhold. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å kjøpe ny bil, og du behøver ikke bekymre deg for et eventuelt verditap.

Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr, kjørelengde og restverdi. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

I god tid før leieavtalen opphører vil vi kontakte deg slik at du igjen skal kunne planlegge neste bilbytte. Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Lexus-forhandler. Denne vil da vurderes i henhold til inngått leieavtale med hensyn til avtalt kjørelengde og utstyr samt eventuelle skader eller unormal slitasje.

Ved å benytte vår finanskalkulator kan du enkelt få oversikt over hva månedsleien blir på din Lexus.

LEXUS ALT-I-ETT

GIR DEG EN SAMLET OVERSIKT OVER BILHOLDET.

960x360 LFS dreaming woman

GUNSTIG DRIVSTOFFAVTALE
Kjøper du en Lexus med finansiering igjennom Lexus Financial Services, kan du med vår alt-i-ett avtale komplettere med service, forsikring fordelt på 12 måneder og en gunstig drivstoffavtale. Alle tjenester vil da være samlet på din månedlige faktura sammen med månedlig terminbeløp på finansieringen. Dette gir deg en god og enkel oversikt over bilholdet.

Vi tilbyr en meget gunstig drivstoffavtale, og du kan velge mellom Shell, Esso eller UnoX. Du får da et personlig drivstoffkort som også kan benyttes til kjøp av andre varer og tjenester som finnes på bensinstasjonen. Drivstoffkortet kan også benyttes som betalingsmiddel ved parkering ved en rekke parkeringsanlegg over hele landet. Parkering belastet drivstoffkortet vil fremkomme sammen med de andre kostnadene på Alt-i-ett fakturaen.

FORSIKRING FORDELT PÅ 12 MÅNEDER
Lexus Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Lexus kunde. Ved valg av Alt-i-ett, vil din forsikring bli fordelt på 12 terminer.

SERVICEAVTALE MED DIN LEXUS FORHANDLER
Lexus er kjent for god kvalitet og driftssikkerhet, og for å ivareta denne er det viktig å foreta foreskrevet service og ettersyn. Gjennom din Lexus forhandler har du mulighet til å inngå en serviceavtale.

LEXUS BETALINGSFORSIKRING

BETJENER BILLÅNET FOR DEG VED UFORUTSETTE HENDELSER.

960x360 smiling family

HVORDAN FUNGERER LEXUS BETALINGSFORSIKRING?
Lexus betalingsforsikring gir deg og dine nærmeste økonomisk trygghet hvis noe uforutsett skulle inntreffe, slik som for eksempel langvarig sykdom eller arbeidsledighet. Betalingsforsikringen vil i en periode på inntil 12 måneder betjene de månedlige terminene på billånet ditt og dermed sørge for at du kan opprettholde levestandarden i en ellers vanskelig situasjon.

Lexus Betalingsforsikring overtar dine løpende månedlige låneforpliktelser på billånet med inntil kr 13.000,- per måned ved følgende uforutsette hendelser:

FOR LØNNSMOTTAKERE

 • Arbeidsledighet / permittering (100 %) utover 30 dager
 • Sykemelding (100 %) utover 30 dager

FOR SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE

 • Sykehusinnleggelse utover 7 dager
 • Sykemelding (100 %) utover 30 dager

Betalingsforsikringen dekker ditt månedlige terminbeløp (avdrag, renter, gebyrer og premie) i inntil 12 måneder per skadetilfelle. Ved tap av liv innfris restgjeld inntil kr 500.000,-

HVEM KAN TEGNE LEXUS BETALINGSFORSIKRING?

 • Du som inngår finansieringsavtale med Lexus Financial Services
 • Du som er lønnsmottakere/selvstendig næringsdrivende
 • Du som er mellom 18 og 60 år (ikke fylt 60 år)
 • Du som er heltidsarbeidende (minimum 16 timer pr. uke)
 • Du som ikke er kjent med eller har grunn til å regne med forestående arbeidsledighet, permittering, sykdom eller sykehusopphold og heller ikke er kjent med eksisterende sykdom

Forsikringen kan kun tegnes i forbindelse med inngåelse av finansieringsavtalen. For mer informasjon om Lexus Betalingsforsikrlng, vennligst kontakt Lexus Financial Services

LEXUS FINANSKALKULATOR

SE HVA DRØMMEBILEN KOSTER PR. MÅNED

960x360 LFS man at desk

BYGG DIN DRØMMEBIL OG SKREDDERSY FINANSIERINGSLØSNINGEN

Vår finanskalkulator gjør det enkelt å beregne den månedlige kostnaden. Du velger først bilmodell, motor, farge og tilleggsutstyr.

Gå videre til finansiering og se på de ulike løsningene. Du kan selv skreddersy en løsning som passer ditt behov ved å justere på løpetid, kjørelengde, forskudd, etc.

For at du skal få en best mulig Lexus-opplevelse på nettet, benytter vi og våre utvalgte partnere informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt. Hvis du går videre uten å endre innstillinger, går vi ut fra at du vil motta alle informasjonskapslene på Lexus' nettsted med glede.

LES MER