1. Lexus Norge først i verden
VI GÅR 100% ELEKTRISK

LEXUS NORGE
FØRST UT I VERDEN

SATSER 100 % – BLIR 100 % ELEKTRISKE

1. januar 2024 blir Norge det første landet i verden hvor Lexus kun vil selge elektriske biler, frontet av UX 300e og RZ 450e.

LADET MED SELVTILLIT

Det er alltid et modig valg å gå først i toget, og det er ikke første gang Lexus leder an. I 2011 var Lexus også de første til å fase ut, og erstatte, dieselbiler med hybrider. Og nå er det altså hybridbilene sin tur til å vike for elbilene. Men hvorfor akkurat nå?

Vi har ekstremt mye kunnskap og erfaring med batteriteknologi og –utvikling opparbeidet gjennom flere tiår. Kombinert med det norske markedets utvikling, og at en solid infrastruktur er på plass, føler vi at tiden er inne.

Lexus-følelsen som har gitt Lexus sine trofaste følgere, og plassert Lexus på toppen av kundetilfredshetmålinger, har blitt videreført til elbilkundene. I år sto Lexus after en gang øverst på pallen i AutoIndex med landets mest fornøyde kunder for 12. året på rad, og for første gang – Norges mest fornøyde elbileiere.

DET NORSKE MARKEDET ER SPESIELT

Norske forbrukere er storinnovatører på elbilmarkedet og ligger i tet når det gjelder interessen for, og kjøp av, elbiler. Dette gjelder særlig for kjøpere av premiumbiler.

Vi ønsker å følge opp og bidra ytterligere til den positive utviklingen i samfunnet – og det gjør vi best ved å rendyrke en helelektrisk modellportefølje.

Innenfor den generelle el-preferansen i markedet, leverer Lexus solid. Hittil i år har Lexus en oppgang på mer enn 16 % sammenlignet med fjoråret, og gjør Lexus til et av få bilmerker som vokser i et ellers tregt bilmarked.

UX 300e

Lexus sin første helelektriske bil ble lansert i 2019. Den lille SUV-crossoveren UX 300e ble en umiddelbar suksess i Norge – og ikke bare blant Lexus-tilhengere. Her får du ingeniørkunst, sylskarpe kjøreegenskaper, avansert teknologi og sikkerhetssystemer i en luksuriøs innpakning.

RZ 450e

RZ 450e er en moderne luksus-SUV tvers igjennom – fra design på karosseri til hver innvendig detalj i cockpit, fra teknologi til interiøret. I RZ 450e realiseres helt nye teknologier som forbedrer og forvandler ytelse og komfort til pur kjøreglede.

TIL TOPPS FOR 12. ÅR PÅ RAD

Igjen utmerker Lexus seg med Norges mest fornøyde kunder. I den nylige AutoIndex-målingen stikker Lexus av med førsteplassen for 12. år på rad – en plassering som nærmest er blitt for tradisjon å regne. Det er en bekreftelse av både kvaliteten på bilene, men også kundeopplevelsen hos det unike forhandlerapparatet.

Vi er utrolig stolte av den lange og uavbrutte rekken med seire i denne prestisjefylte kundetilfredshetsundersøkelsen. I et elbilmarked preget av tøff konkurranse, var det ekstra gøy at vi i år også får bekreftet at vi viderefører Lexus-opplevelsen til elbilkundene våre.