1. New Cars
 2. LC

LC

Luksuscoupéen

Fra

1380700.0

LC - Sport+ - Coupe 2 Dørs
Pris fra
1713700.0
(Ink. MVA)

Tallene er gitt for sammenlignbarhetsformål; sammenlign kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

Hvis det noen gang var en bil som kunne gjøre et uslettelig inntrykk på sansene, var det Lexus LC. Det ekstraordinære flaggskipet er inspirert av LF-LC-konseptet og ble skapt for en ny tid. Den bygges ved Motomachi-fabrikken i Japan av Takumi-håndverkere og er tilgjengelig både som Multi-Stage Hybrid og med en 5-liters V8 bensinmotor.

10 UTROLIGE FAKTA

Det er mer ved LC en et godt utseende. Oppdag hva her.                                                                                             

MER ENGASJERENDE Å KJØRE

Vi har gjort forbedringer til LC coupé for å gjøre den enda mer responsiv, stabil og agil.                                                             

LC ROAD TRIP

Oppdag uendelige krefter og kjøreglede i LC på en reise mellom Sevilla og Marbella.                                                                                         

1/ VELG MOTOR
1/ VELG MOTOR

2 Alternativer

2 Alternativer

2/ VELG VARIANT
2/ VELG VARIANT

4 Alternativer

4 Alternativer

 • LC - Luxury Sound&Tech - Coupe 2 Dørs
  Luxury Sound&Tech

  Coupe 2 Dørs

  Fra

  1380700.0

  kr 18 300/Måned

  Finansiering
  • Frontrutedisplay (HUD = Head Up Display)
  • Front seats, Semi-aniline leather upholstery
  • Semi-Aniline toppkvalitet skinninteriør
 • LC - Sport - Coupe 2 Dørs
  Sport

  Coupe 2 Dørs

  Fra

  1441200.0

  kr 19 002/Måned

  Finansiering
  • Carbon tak
  • 21" smidde aluminiumsfelger, to-ton, 245/40 (foran) og 275/35 (bak)
  • 13-høyttalers Mark Levinson premium surround lydanlegg
  • Alcantara® trekk
  • Carbonfiber innstegsplater med LEXUS inskripsjon
  • Forseter i F-Sport design
  • Forseter, 8-veis el.justerbare (f&p), med minne (f)

  Mer informasjon Mindre informasjon

 • LC - Sport+ - Coupe 2 Dørs
  Sport+

  Coupe 2 Dørs

  Fra

  1496200.0

  kr 19 640/Måned

  Finansiering
  • "Performance damper" bak
  • Turteller
  • Spoiler bak, nedfellbar
  • Aktiv firehjulsstyring
  • TORSEN differensial
  • VGRS (Variable Gear Ratio Steering) Variabel utveksling av styring
  • 13-høyttalers Mark Levinson premium surround lydanlegg
  • Alcantara tak, og solskjerm

  Mer informasjon Mindre informasjon

 • LC - Sport+ - Coupe 2 Dørs
  Sport+

  Coupe 2 Dørs

  Fra

  1713700.0

  • "Performance damper" bak
  • Turteller
  • Spoiler bak, nedfellbar
  • Aktiv firehjulsstyring
  • TORSEN differensial
  • VGRS (Variable Gear Ratio Steering) Variabel utveksling av styring
  • 13-høyttalers Mark Levinson premium surround lydanlegg
  • Alcantara tak, og solskjerm

  Mer informasjon Mindre informasjon

INTERIØR: FRONT

10-TRINNS GIRKASSE

For mer kjøreglede og utrolig direkte og dynamisk respons, får LC M-modus, en ny funksjon som lar føreren velge og holde valgt gir med magnesiumhendlene bak rattet.

KJØREMODUSVELGER

Ved rattet finner du kjøremodusvelgeren. Velg mellom programmene Eco/Comfort, Normal/Custom, Sport S/Sport S+ etter ønske og kjøreforhold.

EKSTRA BREDT HEAD-UP DISPLAY

Reduser behovet for å ta øynene fra veien. Kjøredata vises i farger direkte på frontruten.

Den 10.3"-skjermen kan styres enten med stemmekommandoer eller via en intuitiv berøringsflate. Skjermens split-skjerm-funksjonalitet gir deg tilgang til informasjon som navigasjon og klimakontroll samtidig.
Maskinerte aluminiumspedaler og en fothviler i metall speiler sportsytelsene du har for hånden.
Veiskiltassistenten (RSA) i LC kjenner igjen veiskilt ved hjelp av kamera i frontruten og gir sjåføren nødvendig informasjon i multiinformasjonsskjermen.  RSA kan se skilt som er i henhold til Wien-konvensjonen (inkludert digitale og blinkende skilt)
Alcantara® dørtrekk og mønsteret i perforeringen i skinnsetene er eksempler på detaljfokuset som preger denne enestående coupéen.

INTERIØR: REAR

SKINNSETER                                                                         

Skinnsetene i LC er like støttende og komfortable som de er vakre. Sjefingeniør for LC, Koji Sato var selv involvert i designen av setene, som ble perfeksjonert gjennom ikke mindre enn 50 testsykluser.

MARK LEVINSON® PREMIUM LYDANLEGG

Lydopplevelsen i en LC skal ikke stå tilbake for en konsertopplevelse, og med et Mark Levinson® Premium lydsystem med GreenEdge™ teknologi som er spesielt tilpasset de akustiske forutsetningene til bilen, gjør den heller ikke det. Med Clari-Fi™ som gjenoppbygger lyden som går tapt i MP3-komprimering får du også det beste ut av musikken du velger å spille.

ÅTTE KOLLISJONSPUTER                                                                        

I tillegg til en spesielt sterk sikkerhetscelle rundt passasjerene, har man åtte kollisjonsputer. Sjåføren og passasjeren foran er beskyttet av 2-stegs kollisjonsputer og kne- og sidekollisjonsputer. Kollisjonsgardiner strekker seg i hele kupeens lengde på begge sider. Alle setebelter er utstyrt med forstrammere.

Klimaconciergen justerer automatisk kupé-, sete- og rattemperatur. I tillegg har man banebrytende nanoe® technology som slipper ut negativt ladede partikler som renser luften og deodoriserer setene. De har også en behagelig fuktende effekt på huden og håret ditt.

EKSTERIØR: FRONT

20" / 21" TOMMERS HJUL

Et utvalg av maskinerte 5-firdobbeleikede støyreduserende hjul, med en mørkegrå metallisk overflate og 20 "/ 21" smidde 5-dobbeleikede hjul med en umiskjennelig polert finish er tilgjengelig.

LUFTINNTAK

Luftinntak i støtfangeren foran og sideskjørtene sender luft mot de bakre hjulbuene slik at luftstrømmen ledes ut langs sidene på alle fire hjul for å øke stabilitet og styrerespons.

TAK I KARBONFIBER

LC kan utstyres med et tak i karbonfiber som bidrar til å senke tyngdepunktet i bilen. Taket er laget ved vår Motomachi-fabrikk ved hjelp av en banebrytende støpeprosess som først ble utviklet for superbilen LFA.

Lexus Dynamic Handling (LDH) systemet med bakhjulsstyring er tilgjengelig på Sport + modeller. Det kontrollerer styrevinklene foran og bak og bidrar til skarpere respons, bedre stabilitet, bedre kjøreegenskaper og smidighet i svinger.
For å lage et kraftig karosseri, ble delene som ikke skal deformeres laget av ultrastrekkfast stål, mens lettvektsaluminium ble brukt i dører, bakluke og panser. I tillegg er karbonforsterket plast brukt i komponenter som tak og dørrammer.
Disse kompakte LED trippelprojektor frontlyktene ble utviklet spesielt for det korte overhenget på LC som er avgjørende for kjøreegenskaper ved høye hastigheter.
Skulle du kollidere med en fotgjenger, vil pop-up panseret heve høyden på panseret noe for å gi mer rom mellom det og de harde komponentene i motoren under. Dette reduserer risikoen for skader for fotgjengeren.
Det banebrytende Lexus Safety System+ er standard på LC og inkluderer Pre-kollisjonssystem med fotgjengergjenkjennelse, Avansert filholderassistanse med vinglevarsling, Automatiske fjernlys og Veiskiltassistent.

EKSTERIØR: REAR

AKTIV BAKSPOILER

For ekstra marktrykk og stabilitet ved høye hastigheter, løfter en spoiler bak seg automatisk i over 80 km/t, mens luftinntakene på siden reduserer turbulens rundt bakhjulene for å bedre kjøreegenskapene.

EKSOSANLEGG

LC har en eksosventil som er lukket ved lave hastigheter for å redusere lyden- Når du akselererer hardt åpnes ventilen for bedre ytelse og mer lyd.

GLASSTAK

Glasstaket skaper en følelse av uendelig frihet i kupéen, men krombelagte former langs sidene fremhever den elegante coupé-profilen, med kanter som minner om linjene i tradisjonelle samuraisverd.

De iøynefallende baklyktene er inspirert av etterbrennerne til jagerfly og har en metallinnramming som projiserer et uendelig Lexus L-motiv. Tar du en nærmere titt, ser du at lukkemekanismen til bakluken er sømløst integrert i rammen til baklysene.
Varsling om kryssende trafikk bak bruker Blindsonemonitorens radar for å oppdage kjøretøy som nærmer seg området bak kjøretøyet på en parkeringsplass. Når det er nødvendig, varsler den deg med et lydsignal og et visuelt display i dørspeilene.
Radaranordninger montert i den bakre støtfangeren oppdager kjøretøyer i tilstøtende kjørefelt som ikke er synlige i dørspeilene. Hvis sjåføren gir signal om å bytte kjørefelt og et kjøretøy kommer inn i blindsonen, vises et varsel i det aktuelle dørspeilet.
For å gjøre parkering enda enklere, er sensorer i støtfangeren bak lenket til et varslingssystem inni bilen som varsler med lydsignaler skulle noe befinne seg i kjørebanen. Sett bilen i revers, så ser du området bak bilen og linjer som guider deg på plass i skjermen i midtkonsollen.

VÅRT PRØVEKJØRINGSLØFTE

FINN UT MER OM PRØVEKJØRINGENE VÅRE

Flaggskipet er tilgjengelig med en utrolig responsiv 5-liters V8 bensinmotor med en 10-trinns girkasse, eller som en banebrytende Multi-Stage Hybrid. Uansett hvilket drivverk du velger, kan du se frem til ytelser som engasjerer. Velg hvor du vil prøvekjøre nye Lexus LC.

EIERSKAPSFORDELER

Vår målsetning er at din opplevelse av å eie en Lexus skal være fantastisk. Som ledd i dette, byr vi på skreddersydde tjenester som ivaretar dine og bilens behov. Disse inkluderer:

 

 • 5 år / 200 000 km
 • Veihjelp i 3 år
 • 10 år hybridbatteridekning
 • Gratis årlig hybrid helsesjekk
 • Min Lexus & Lexus Link App

 

SE LC-GALLERIET

Utforsk luksus, raffinement og de eksepsjonelle ytelsene til Lexus LC.

ANDRE MODELLER I VÅRT SORTIMENT

UX 300e
UX 300e Comfort 5d
kr 371 100
NX
NX Business Plus
kr 704 500
RX
RX Comfort
kr 939 100

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=ue%2Cnx%2Crx%2Crxl