1. New Cars
 2. LC
Pris fra (Ink. MVA)
kr 1 474 600
Finansiering
Når du tar innover deg LCs flytende linjer og kurver, enser du en historie som venter på å bli fortalt. Da bilen først ble lansert mottok LC hyllester og priser som en del av "drømmen om California" – uttrykt gjennom et djervt designspråk som bygger opp et forlokkende samspill mellom linjene, skyggene og hjørnene. Flaggskipkupéen bygges i to varianter ved Motomachi-fabrikken i Japan av Lexus´ anerkjente ´Takumi´ håndverkere. LC 500 – som kommer med en eksepsjonell 5,0-liters V8 bensinmotor, og LC 500h, som er en banebrytende Multi-Stage Hybrid.
 • 10 FAKTA OM FLAGGSKIPKUPÈEN


  Det er mye mer til den prisvinnende kupéen enn et nydelig utseende. Vi har samlet 10 imponerende fakta om Lexus LC.                                                                                                                                                                                                                                             

 • ET AERONAUTISK SAMARBEID INSPIRERTE BAKVINGEN

  Helt siden 2016 har Lexus siktet mot skyene og forbi med racerpiloten Yoshihide Muroya. Et samarbeid som har resultert i en fly-inspirert bakvinge.                                                                                                                                                                  

 • LC ‘HOKKAIDO EDITION’ – BYGGET MED LIDENSKAP

  Lexus annonserte nylig at en spesialutgave av flaggskipkupéen og kabrioleten er på vei – Lexus LC Hokkaido Edition. Utgaven er begrenset til kun 40 biler per variant i Europa i år og er beriket med en ekstraordinær fusjon av dynamisk eksteriør og Grand touring-raffinement.

Klar til å begynne? Velg motor

Velg utstyrsgrad:

3 Alternativer

Ingen resultater

 • LC - Sport+ - Coupe 2 Dørs

  LC Sport+

  Hybrid
  Coupe 2 Dørs
  • +
   "Performance damper" bak
  • +
   Turteller
  • +
   Spoiler bak, nedfellbar

  Utforsk

  Fra

  kr 1 590 100

  /Måned

  Måned

  Multi-Stage Hybrid 10-gir automat | 2WD

  Fra

  kr 1 862 300

  /Måned

  Måned

  10 AT | 2WD
 • LC - Luxury Sound&Tech - Coupe 2 Dørs

  LC Luxury Sound&Tech

  Hybrid
  Coupe 2 Dørs
  • +
   Frontrutedisplay (HUD = Head Up Display)
  • +
   Front seats, Semi-aniline leather upholstery
  • +
   Semi-Aniline toppkvalitet skinninteriør

  Utforsk

  Fra

  kr 1 474 600

  /Måned

  Måned

  Multi-Stage Hybrid 10-gir automat | 2WD
 • LC - Sport - Coupe 2 Dørs

  LC Sport

  Hybrid
  Coupe 2 Dørs
  • +
   Carbon tak
  • +
   21" smidde aluminiumsfelger, to-ton, 245/40 (foran) og 275/35 (bak)
  • +
   13-høyttalers Mark Levinson premium surround lydanlegg

  Utforsk

  Fra

  kr 1 535 100

  /Måned

  Måned

  Multi-Stage Hybrid 10-gir automat | 2WD

YTELSE

 • HØY KAROSSERISTIVHET


  LCs utrolig sterke karosseriramme og nye lette fjæringskomponenter har resultert i god kjøredynamikk. Ikke-deformerende LC-deler er laget av stål med ultrahøy strekkfasthet. Dør-, bagasjeroms- og panserpanelene er laget av lettvektsaluminium og komponenter som tak og dørkarmer er laget med sterk, vektbesparende karbonfiberplast. Resultatet er en kompromissløs presisjon, lavt tyngdepunkt og en tilnærmet perfekt vektfordeling.

 • LEXUS DYNAMISKE KJØREEGENSKAPER, FIRE-HJULS AKTIV STYRING

  Sport+ modellene kommer med Lexus Dynamic Handling, som jobber sammen med det elektriske servostyringssystemet og kalkulerer kontinuerlig den optimale styrevinkelen til alle fire hjulene.

 • ADAPTIVE VARIABLE DEMPERE

                                                                                  Støtdemperne justerer seg selv etter veiforhold og kjørestil for å gi en så skarp og raffinert kjøreopplevelse som mulig. Det adaptive systemet justerer kontinuerlig demperkraften til alle fire støtdempere – som resulterer i hele 650 forskjellige demperinnstillinger.

LC 500h drives av et neste generasjons Lexus Multi-Stage drivverk, og revolusjonerer hybridytelse. Ved å legge til en fler-trinns girkasse til 3.5-liters V6 fullhybrid drivverket, har Lexus-ingeniørene laget en banebrytende hybrid som leverer en utrolig lineær akselerasjon, fleksibel kraft og en avhengighetsskapende 10-trinns girkasse med "M" modus.

LC 500 drives av en 5.0-liters V8 bensinmotor som yter 464 DIN hk/341 kW direkte til bakhjulene. Den kraftige motoren bygges for hånd og er utviklet under store motorsportbegivenheter, som det berømte Nürburgring 24-timers løpet og Pikes Peak Hill Climb. I kombinasjon med verdens første 10-trinns automatgirkasse i en passasjerbil, er resultatet et solid drivverk med en utrolig akselerasjon, akkompagnert av en heftig V8-lyd.

SIKKERHET

 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

                                                                                    Det banebrytende sikkerhetssystemet Lexus Safety System+ er standard på alle LC modellene og trygger reisen med en rekke sikkerhetsfunksjoner: Pre-kollisjonssystemet kan oppdage fotgjengere i veibanen. En Avansert Filholdeassistent holder deg og bilen på rett kurs. Automatisk Fjernlys forbedrer nattsynet og Dynamisk Radar Cruisekontroll regulerer farten din i henhold til kjøretøyet foran.

 • PRE-KOLLISJONSSYSTEM

                                                                                    En millimeterbølgeradar og bilens datamaskin kalkulerer risikoer på veien foran deg. Hvis risikoen for en kollisjon er høy, gir prekollisjonssystemet en advarsel til føreren og begynner automatisk en gradvis nedbremsing av kjøretøyet. Hvis systemet beregner kollisjonen som uunngåelig – bremser bilen så mye som nødvendig, samtidig som den strammer setebeltene i forsetene. Hvis et objekt (for eksempel en fotgjenger) blir oppdaget i bilens kjørebane vil automatisk bremsing bli slått på i hastigheter mellom 10 og 80 km/t for å unngå sammenstøt.

 • FILHOLDEASSISTANSE OG AUTOMATISKE FJERNLYS

  Filholdeassistanse (LKA) bruker et kamera montert foran frontruten til å følge med på plasseringen i kjørefeltet. Skulle du begynne å bevege deg ut av feltet aktiverer assistenten en varslingslyd og hjelper til med et korrigerende styreinput. På nattestid bruker Automatiske Fjernlys det samme kameraet til å registrere motgående kjøretøy, og justerer fjernlysene deretter. Dette reduserer risikoen for å blende andre førere, og lar deg holde fokus på veien.

Sensorer i den fremre støtfangeren registrerer om du skulle være så uheldig å kollidere med en fotgjenger. Da vil panseret sprette litt opp, som øker distansen mellom panseret og motorens harde komponenter. Dette mykner fallet til fotgjengeren og reduserer risikoen for skader.

DJERVT DESIGN

 • 20" / 21" LETTMETALLFELGER

  Velg mellom 20" presisjonstøpte og maskinerte 5-spilede, lyddempende felger med mørkegrå metallic lakk, eller 5-spilers 21” smidde, lettvektige aluminiumsfelger som forbedrer de allerede fremragende kjøreegenskapene ytterligere.

 • HOLOGRAFISK LED BAKLYS

  De iøynefallende baklyktene er inspirert av etterbrennerne til jagerfly, og ved en nærmere titt, legger du merke til en skulpturert metallramme som projiserer et evig Lexus-L motiv i hver lykt. LC er full av slike detaljer.

 • GLASS- ELLER KARBONFIBERTAK

  For å skape en følelse av luftig frihet i kabinen, forsterker krombelagte lister langs glasstaket den elegante kupéprofilen, og bak-kantene gjenspeiler linjene til et tradisjonelt japansk sverd. Et valgfritt, vakkert vevet karbonfibertak er tilgjengelig, og senker LCs tyngdepunkt ytterligere.

For å minimere øyebevegelse og distraksjoner er alle instrumentene og skjermene plassert så nærme og bekvemmelig som mulig. Det samme gjelder kontrollene og knappene som benyttes regelmessig. Ta for eksempel kjøremoduskontrollen, som er hendig posisjonert ved rattet.

Nøye sammensydde lærseter byr på den beste mulige kombinasjonen av støtte og komfort. LCs hovedingeniør, Sato tok selv del i utviklingen av det nye setedesignet, som totalt gikk igjennom 50 testsykluser. Draperingseffekten til Alcantara® dørpanelene og perforeringene i skinnsetetrekket, er et av mange kjennetegn på oppmerksomheten som er viet til de små detaljene i denne enestående luksuskupéen.

INNOVATIV TEKNOLOGI

 • 13 HØYTTALERE MED MARK LEVINSON® LYD

  Mark Levinson-lyd er eksklusivt tilgjengelig i Lexus' biler. I 2022 markerer Mark Levinson et halvt århundre med produksjon av verdens beste lydsystemer – en reise som begynte på Woodstock festivalen, hvor 22 år gamle Mark Levinson bygde miksepulter for musikalske legender som The Who, Santana og Jimi Hendrix. I LC finner du et Mark Levinson® Premium sound system med 13 høyttalere og GreenEdge™ teknologi, som er skreddersydd til akustikken i LCs kabin. Lyden gir en digital hjemmekinoopplevelse, og lydgjengivelsen forbedres ytterligere med Clari-Fi™ som gjenoppbygger lydtapet som forekommer i MP3-kompresjoner.

 • MULTIINFORMASJONSDISPLAY

  Multiinformasjonsdisplayet integrert i instrumentpanelet holder deg oppdatert på all nøkkelinformasjon – som sikkerhetsvarsler, kjøredata og navigasjon.

 • EKSTRA BREDT HEAD-UP DISPLAY

  For å minimere øyeblikkene du må ta øynene bort fra veien, kan egendefinert kjøredata projiseres direkte på frontruten med den nyeste Head-Up display teknologien. Displayet viser farger og måler 174 mm x 48 mm.

Den høyoppløselige 10.3" skjermen er bekvemmelig plassert og kan styres med både stemmekommandoer eller med bilens touch-pad. Skjermen har en split-screen (delt skjerm) funksjon som lar deg gjøre to ting på en gang, f.eks. bruke Premium Navigasjonssystemet og samtidig vise klimadata. Med Apple CarPlay® og Android Auto®, kan du også vise og bruke smarttelefon apper på skjermen.

En banebrytende `Klimaconcierge` justerer automatisk kabin-, sete- og rattvarmen. Nyskapende nanoe® teknologi slipper ut negativt ladde partikler i kabinen som både renser luften og deodoriserer setene, samtidig som det har en fuktighetsgivende effekt på hud og hår.
LÆR MER OM VÅRE PRØVEKJØRINGER

VÅRT PRØVEKJØRINGSLØFTE

Experience Amazing med en Lexus prøvekjøring, velg kjøretøy, lokasjon og ønsket lengde.

EIERFORDELER

Vårt mål er å gjøre opplevelsen din av å eie en Lexus fantastisk. Som en del av dette tilbyr vi skreddersydde tjenester som ivaretar dine og bilens behov. Disse fordelene inkluderer:

 • 5 år / 200 000 km garanti
 • 3 år Veihjelp
 • 5 år med Hybrid batteridekning
 • Gratis årlig hybrid helsesjekk
 • Min Lexus & Lexus Link-app

 

LC GALLERI

Utforsk LC luksusen, sofistikasjonen og et utseende som setter standarden.

ANDRE MODELLER

NX
NX Business Plus
kr 763 800
RX
RX Comfort
kr 1 001 800
LC
LC Luxury Sound&Tech Coupe 2 Dørs
kr 1 474 600
UX
UX Premium
kr 455 300
LC CV
LC CV Luxury 21 2d Soft-top
kr 2 037 400
RZ
RZ Comfort
kr 599 000

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=ue%2Cnx%2Crx%2Crxl