1. New Cars
 2. RX
 3. All New RX
LADET MED SELVTILLIT

RX

EVOLUSJONEN TIL ET IKON ER KOMPLETT

Er du klar for å bli den første til å oppleve luksusen, omtanken og sinnsroen i ny RX? Book en prøvekjøring i dag og unn deg opplevelsen.

Lexus RX Exterior

HELT NYE RX

RX vekker spenning fra starten, som en ikonisk luksus-SUV laget for å dra til seg blikk og ligge et steg foran. Den er imponerende komfortabel samtidig som den oser av dynamikk, selv når bilen står i ro. En spennende kjøreopplevelse venter.

 • KAROSSERI
  STOR SUV
 • PRIS FRA
  Kr 973 600
 • SETER
  5
 • UTSTYRSGRADER
  4
HELT NYE LEXUS RX

IKONISK UTSEENDE

5. generasjon RX oser av selvtillit. Blikket dras mot det nye «Spindlekarosseri»-designet, det lange panseret og de store 21"-felgene. En ny signaturgrill glir sømløst sammen med fronten og nye og slankere trippel-LED frontlykter understreker RX´ brede hjulstilling. RX´ lange akselavstand og skulpturerte linjer gir den et ekstra iøynefallende uttrykk.

 • SLÅENDE UTSEENDE
 • DYNAMISK DESIGN
 • UMISKJENNELIG TILSTEDEVÆRELSE
RX EKSTERIØR

ULTIMAT KJØRESIGNATUR

Opplev et naturlig bånd mellom bil og fører. RX har en lettere, men mer solid plattform, et lavere tyngdepunkt og nye multi-link bakdempere. Det resulterer i en følelse av kraft, ekstraordinær komfort og en eksepsjonelt givende kjøreopplevelse.

RX EKSTERIØR
RX EKSTERIØR

FUNKSJONELL SKJØNNHET

Helt nye RX utstråler dynamikk, skjønnhet og selvtillit samtidig som den viderefører arven fra tidligere generasjoner.

HELT NYE LEXUS RX

UNIK LUKSUS

Med en gang du setter deg inn i RX´ luksuriøse kupé, merker du at de berømte Takumi-håndverkerne har satt sitt preg på bilen. Både fører og passasjerer vil kjenne på en dyp følelse av Omotenashi-gjestfrihet.

 • FØRSTEKLASSES REISE
 • FUTURISTISK UTSEENDE
 • TEKNOLOGI MED MENING
RX INTERIØR

ET IKON FOR SIKKERHET

Lexus´ ingeniører har laget en SUV som føles sikker i hver sving. Førerstøttefunksjonene inkluderer det oppgraderte Pre-kollisjonssystemet som oppdager motorsykler og andre objekter i bilens veibane. Adaptiv Cruisekontroll oppdager nå raskere trafikk foran bilen.

RX INTERIØR

MENINGSFULL OG INTUITIV

RX´ interiør føles romslig, med større benplass og et strammere design. Det store Head-up displauet og intuitiv plassering av funksjoner, tilrettelegger for bedre konsentrasjon og mer avslappet kjøring. Velg interiørbelysning fra en palett på 64 farger, skreddersydd til deg.

RX INTERIØR

EN LEXUS LUKSUS

Erfarne håndverkere har skapt omgivelser preget av moderne luksus med kvalitetsmaterialer. For første gang er et helt skinnfritt interiør tilgjengelig, med seter, ratt og girspak i høykvalitets Tahara-utførelse.

RX INTERIØR

EN KJØRETUR SOM INTET ANNET

RX´ interiør blander det tradisjonelle med fremtiden – som skaper en unik luksus og en kjøreopplevelse uten sidestykke.

HELT NYE LEXUS RX

EN MODELL SOM MATCHER LIVSSTIL

Lexus RX Interior
Lexus RX Interior
RX 450h+

PLUG-IN HYBRID

Utrolig stillegående, og med et lavt CO2-utslipp setter Lexus RX 450h+ standarden for kompromissløse elektriske kjøretøy. Med 309 hk akselererer den fra 0-100 km/t på 6.5 sekunder, takket være hybridsystemet som kombinerer en 2.5 liters forbrenningsmotor med en elektrisk motor og et 18.1 kWt lithiumbatteri. Batteriet gir RX en elektrisk rekkevidde på over 65 km, en topphastighet på 135 km/t på strøm alene og et bensinforbruk på 1.1 - 1.2l per 100 km.

Lexus RX Interior
Lexus RX Interior
RX 500h

PERFORMANCE HYBRID

Nye RX 500h Performance Hybrid er den første turboladede hybriden fra Lexus og er skapt for førsteklasses elektrifiserte ytelser. RX 500h har en helt ny hybridarkitektur, som består av en 2.4-liters forbrenningsmotor som sammen med en 6-trinns automatisk girkasse leverer 317 hk (273 kW) for en smilfremkallende 0-100 km/t-akselerasjon på 6.2 sekunder. DIRECT4 drivkraft-kontrollsystemet sikrer utrolige kjøreegenskaper og stabilitet, selv ved høye hastigheter.