1. Discover Lexus
  2. Performance
OPPDAG LEXUS

YTELSE

Ytelse handler om så mye mer enn høye hastigheter. Først og fremst handler det om å kjenne seg i ett med bilen, både på veien og i sinnet. Lexus har gjort det til sin oppgave å ta deg dit.

PERFORMANCE-MODELLENE

 

F SPORT-modellen er inspirert av superbilen LFA og RC F, noe som understreker det allerede slående utseendet til Lexus-modellene med sportsligere styling. Lexus F -filosofi gjør seg bemerket i F SPORT-modellen gjennom muskuløs, utvendig design, sportsfokusert cockpit og eksklusivt fininnstilte kjøreegenskaper – alt er med på å gi deg som sjåfør følelsen av spenning.

UX
UX Premium
kr 472 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c

Ta favoritten din blant Lexus-modellene og gi den et sportsligere uttrykk. Våre F SPORT-biler er utstyrt med designoppgraderinger på inn- og utsiden, i tillegg til en subtil oppgradering av fjæringen, noe som har en spennende effekt.

F SPORT

UTVIKLET FOR Å OPPMUNTRE

Lidenskap gjør oss menneskelige. Den driver oss også til å skape forbløffende biler. Selv om teknikkutviklingen vår er svært teknisk og drives frem av innovasjon. Når vi designer, bygger og tester en modell, setter vi sanselig erfaring og nytelse først. Beveger bilen deg på alle måter? Tenner den følelser? Tall og tekniske spesifikasjoner er viktige, men til syvende og sist er det som gjelder for Lexus hvordan hver bil føles.

De er inspirert av vår F -filosofi, og F -modellene våre fremviser kjærligheten vår til lidenskap og ytelser. Sett deg bak rattet, og du vil bli oppleve et nytt nivå innen sanselig erfaring.

F-MODELLER

LC markerer starten på en ny æra for Lexus, samt for bilførere. Den drives av et banebrytende Multi-Stage Hybrid-system, som sørger for en sportslig og følelsesmessig sterk kjøreopplevelse.

SPORTSKUPÉEN LC

Banebrytende teknologi er et steg i riktig retning.

PIONERÅND

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ