1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F models

RENE YTELSER, REN KJØREGLEDE

Disse bilene er utviklet med ytelser i fokus, og hver av dem har en motor som er særskilt utviklet for bilen, samt at kjøreegenskapene er svært aggressive.

DREVET AV EN VISJON, PERFEKSJONERT PÅ BANE

F-filosofien tar motorsportteknologi, presisjonsutvikling og viktigst av alt – en lidenskap for å etterstrebe og oppnå den reneste, mest fysiske kjøreopplevelsen noensinne. Oppdag F -modellene selv.

LEXUS F-modellene er designet fra bunnen for å forsterke førerens ferdigheter, snarere enn å kreve avanserte kjøreferdigheter. Bak rattet på en Lexus F Perfomance bil vil du oppdage ren kjøreglede.

RC F

VEKKER OPPSIKT OG FÅR FART PÅ PULSEN

RC F-en har blitt beskrevet som en av de mest forbløffende kraftige 2+2-modellene noensinne. Andre går videre i et forsøk på å fange spenningen: Dette er ingeniørkunst som leverer hittil ukjente ytelser, bygget fra asfalten og opp. Uansett hvordan du vil beskrive RC F-en er det ingen ord som kan forberede deg på den altomsluttende kjøreopplevelsen som venter deg.

RC F I DETALJER

  • Racingtunet V8 som yter 477 hk med 520 Nm dreiemoment.
  • En lynrask 8-trinns automatisk girkasse som girer ned på kun 0,2 sekunder.
  • Et stivt chassis og en differensial som fordeler momentet mellom hjulene sørger for eksepsjonell kontroll i svinger og i høye hastigheter.
  • Racingfokusert instrumentpanel som inkluderer G-kraftmåling og stoppeklokke
  • 0-100km/h : 4.5 sek.
  • Max. speed : 270 km/h

RC F GALLERI

Ethvert bilde forteller en historie. Det er her opplevelsen av designen og det utsøkte håndverket i en Lexus begynner.

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ