1. Financing
 2. Online retailing

VELKOMMEN TIL LEXUS’ DIGITALE SHOWROOM

Her kan du bestille privatleie av våre mest populære hybrider. Samtlige modeller er selvsagt godt utstyrt og har den komforten og kvaliteten man forventer av en Lexus.

ELEKTRIFISERT UTVALG

Å privatleie en Lexus på nett er såre enkelt: du velger modellen du vil ha, trykker på «BYGG & BESTILL» knappen, konfigurerer bilen, logger inn med BankID og bestiller. Enklere blir det ikke.

UX
UX Premium
kr 472 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=ux%2Crx

TRYGT OG ENKELT

Når du privatleier en bil online, vil du, som ved en hvilken som helst handel, kunne velge din foretrukne forhandler for overlevering av bilen. For oss i Lexus er det dessuten avgjørende at opplevelsen på nett ikke står tilbake for den prisvinnende kundeopplevelsen vi er kjent for. Lexus har de foregående ni årene vunnet AutoIndex , som er Norges største undersøkelse av kundetilfredshet i bilbransjen. Dette er takket være den service og oppfølgning en Lexus-kunde får av våre forhandlere. Denne opplevelsen får du også når du begynner prosessen på nett.

 • HVA ER PRIVATLEIE/LEASING?

  PrivatLeie er det samme som leasing av bil for privatkunder.

  • Månedsbeløpet styres av startleie, kjørelengde og antall år.
  • Du Privatleier bilen av din lokale forhandler
 • FORDELER MED PRIVATLEIE?

  Passer for deg som ønsker forutsigbare månedlige kostnader.

  • Du slipper å binde opp kapital i ny bil.
  • Gunstig med tanke på lavt rentenivå, lave innskudd og lave månedlige kostnader.
  • Du slipper å bekymre deg for verditapet.
 • Å BESTILLE BIL HAR ALDRI VÆRT ENKLERE

   

  Når du bestiller en bil fra Lexus på nett er vi opptatt av at det skal være både trygt, raskt og enkelt for deg som kunde. Først velger du den kampanjemodellen du ønsker å bestille, så velger du farge og type vinterhjul. Deretter velger du den forhandleren du ønsker skal håndtere din bestilling og stå for overlevering av bilen. Så identifiserer du deg med din Bank ID. Og til sist sender du inn din bestilling. Etter at bestillingen er sendt, mottar du en bekreftelsesmail. Forhandleren vil ta kontakt med deg når det er

   

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ