1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. LC 500 sports coupe

SPORTSKUPÉEN LC

LC-en er et vendepunkt på alle måter. Den markerer et nytt moment for Lexus og sjåførene våre. Den ble skapt i vårt aerodynamiske forskningssenter i Japan, og den byr på uforlignelige kjøreopplevelser, uansett hvor du tar veien.

UTVIKLET FOR EN NY ÆRA

Den ble lansert i Detroit i 2016, på NAIAS (North American International Auto Show), og LC-en vekket umiddelbar oppmerksomhet og anerkjennelse i bransjen. Diverse team i hele Lexus forente krefter for å produsere en bil som sammenfører fremragende design med uovertrufne ytelser. I tillegg til å være vidunderlig å kjøre, uttrykker den et dristig utsagn om Lexus’ fremtidige retning.

FRA KONSEPT TIL VIRKELIGHET

I LC-en opplever vi et hittil ukjent samsvar mellom konsept og produksjon. Uttrykksfull design jobber sammen med det fremste innen teknisk ekspertise for å skape en ren kjøreopplevelse som er luksuriøs hele veien igjennom.

UOVERTRUFFEN PRESTASJON

Dette er ekstraordinær visjon, realisert ned til den minste detalj. Inspirert av den prisvinnende konseptbilen LF-LC fra 2012, knuser LC-en bransjens konvensjoner og forventninger.

Lexus' ingeniører og designere arbeidet utrettelig for å bringe LC-en til live. Akkurat som vår verdensberømte superbil LFA, bygges LC-en av Takumi-håndverksmestere. Å lage biler er deres kall, og flere titalls år med erfaring betyr at de er godt kjent med presisjon og skjønnhet, og at de hever standarden til nye høyder.

EKSKLUSIVE YTELSER

Sett deg bak rattet i LC-en, og du vil få en unik kjøreopplevelse, takket være en rekke nyskapende, nye funksjoner. Du vil også bli slått av modellens dynamiske luksus. En virkelig flytende elegant og emosjonell fortolkning av vår designfilosofi L-Finesse.

Takumiene passer på som ingen andre og sørger for at LC-en er en av de første bilene som fullt og helt er utviklet på vårt aerodynamiske forskningssenter i Japan. Den markerer starten på en ny æra.

MULTI STAGE HYBRID

LC 500h er først ute med ny hybridteknologi for Lexus. Den drives av et revolusjonerende Multi Stage Hybrid-system, som leverer effektive krefter med lave utslipp, samtidig med en kompromissløs, sportslig kjøreopplevelse.

NESTE GENERASJONS EFFEKT

Vær vitne til neste generasjons hybrid. I LC-ens Multi Stage Hybrid-system arbeider to kraftkilder intelligent sammen. Både den batteridrevne elektromotoren og den bensindrevne motoren kan drive bilen alene. Eller så kan de slå seg sammen når det gjelder.

Og resultatet? En utrolig effektivitet, lave utslipp, en spennende kjøreopplevelse og imponerende akselerasjon. Systemet vårt overvåker kjøreforholdene og styrer effektflyten sømløst, slik at du alltid har en optimal kombinasjon. Men hvis du vil, kan du ta kontroll med Drive Mode Select.

Multi Stage Hybrid muliggjør en uendelig mer sportslig hybrid. En firetrinns automatgirkasse er brakt inn på banen. Den gjør det mulig å simulere ti unike gir som føreren kjapt kan veksle mellom. Trå på gasspedalen og få kjapp, responsiv effekt, eller dra nytte av smartere drivstoffeffektivitet ved lavere hastigheter.

KJØREDYNAMIKK

Lexus LC sin teknikk er finslipt perfeksjon, noe som skaper en uovertruffen kjøreopplevelse. Vi vet at selv den minste komponent kan bidra til et kraftfullt resultat.

EN KJØREOPPLEVELSE SOM INGEN ANNEN

Motoren til LC 500 benytter en dobbel innsugsport. Dette gjør at systemet puster bedre og bidrar til den fantastiske motorlyden – musikk i alles ører. Denne «selvpustende» motoren passer flott til sportskupéen som helhet. Den sørger for modellens lineære effektutvikling, slik at du alltid har kontroll, samtidig som du opplever den umiskjennelige spenningen når du sitter bak rattet.

På vår vei mot å drive fremtiden til Lexus forover, skapte vi en helt ny kjøreopplevelse. LC har en karakter og inngir en følelse som ingen annen tidligere Lexus.

BYGGET FOR SMIDIGHET

Etter hvert som vi brakte Lexus LC til live, visualiserte vi hele tiden vårt ønskede resultat: En skarpere, mer raffinert kjøreopplevelse. Kvikk, smidig, kraftig.

Vi ville skape en overlegen kjørekomfort som hører hjemme i en sportskupé i luksusklassen, men også overraske ved å tenne førerens lidenskaper. Hvis du har hatt muligheten til å kjøre en tur med en LC, vet du at vi har nådd vårt ambisiøse mål.