1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F SPORT

F SPORT

F SPORT-modellen er inspirert av superbilen LFA og RC F, noe som understreker det allerede slående utseendet til Lexus-modellene med sportsligere styling. Lexus F -filosofi gjør seg bemerket i F SPORT-modellen gjennom muskuløs, utvendig design, sportsfokusert cockpit og eksklusivt fininnstilte kjøreegenskaper – alt er med på å gi deg som sjåfør følelsen av spenning.

UTVENDIG F SPORT-DESIGN

F SPORT-stylingen er designet for å vekke oppsikt, med en distinkt spindelgrill, maskeinnlegg og kromdetaljer. Store bremsekjølekanaler og aerodynamiske finner på den nedre frontspoileren understreker den aggressive profilen, samtidig som de øker marktrykket. Unike lettmetallhjul og diskrete F SPORT-merker fullfører designen, idet de viser til racingopprinnelsen på den berømte Fuji Speedway.

EKSKLUSIVE HJUL OG FININNSTILT FJÆRING

Designen med lettmetallhjul er utstyrt med lavprofildekk for sublimt kurveveigrep. Både front- og bakopphenget er fininnstilt for å bedre kjøreegenskapene og kjørekomforten.

 

EKSKLUSIV FRONTSTØTFANGER OG GRILL

Med sin distinkte bikubemønstrede spindelgrill og unike støtfanger, utgjør den iøynefallende fronten til F SPORT et dristig og bestemt designuttrykk. Den dypere, nedre delen omfatter en integrert spoiler og kompletteres av to separate, ytre gittergriller.

F SPORT-INTERIØRETS FUNKSJONER

Racinginspirerte interiørdetaljer i våre F SPORT-modeller omfatter eksklusive seter, aluminiumspedaler og F SPORT-ratt. Sett deg inn i den nøye utformede cockpiten, og du vil merke hvordan hver detalj er designet for å koble deg intuitivt til bilen og en sportslig opplevelse.

FANTASTISKE SETER

De støtter deg fra hofte til skulder i svinger, og F SPORT-setedesignen har en mer detaljert profil og forbedret passform. De vakre sømdetaljene er håndsydd av våre «takumi»-håndverksmestere.

 

BANEINSPIRERT DISPLAY

Den dynamiske designen av instrumentpanelet i F SPORT kommuniserer all viktig kjøreinformasjon, slik at du har ytelsesdataene akkurat der du vil ha dem. Det er koblet til Drive Mode Select, og det lagdelte instrumentpanelet varierer etter kjøremodusinnstillingen.

Merk: Tilgjengelig på utvalgte modeller i Lexus-utvalget.

SPORTSRATT OG -PEDALER

Det er utstyrt med F SPORT-merket, og det ergonomisk utformede sportsrattet er utført i perforert skinn, og står i stil med girspakene. Under føttene dine gjenspeiler de drillede aluminiumspedalene designarven fra motorsporten fra F SPORT-modellene, og de gir deg førsteklasses grep og forbedret følelse.

Merk: Tilgjengelig på utvalgte modeller i Lexus-utvalget.

 

VELG DIN F SPORT-MODELL

Den umiskjennelige stylingen til F SPORT-variantene er tilgjengelig over hele Lexus-utvalget, inkludert den kompakte CT-en, kupéen RC  og SUV-en RX . Tiden er inne for å komme med en erklæring: Oppdag våre F SPORT-modeller selv.

UX
UX Premium
kr 456 900
RZ
RZ Comfort
kr 610 800

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/no/no?model=rx%2Crc

NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ