1. New Cars
  2. NX
  3. Oversikt

NX Business Plus

5d

Graphite Black Metallic (223)

Pris fra

763800.0

Finansiering fra

kr 8 061/Måned

Finansiering

Standard motor

2.5 Bensin PHV

Standard garanti

5år/200.000km

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

SKINNRATT

Det utsøkte skinnrattet har hvilefelt for fingrene og en tverrligger designet for å passe komfortabelt i hendene. Integrerte knapper styrer lyd, telefon, multiinformasjonsskjerm, Adaptiv Cruisekontroll og Kjørefeltholder. For mer komfort på kalde dager kan rattet fås med varme i høyere utstyrsgrader. Rattvarmen aktiveres med en bryter og skrus av automatisk etter en bestemt tid.

S-FLOW KLIMAKONTROLL

S-Flow styrer intelligent klima i bilen i henhold til omgivelsene, og sørger på den måten både for utmerket komfort og bedre drivstofføkonomi.

BERØRINGSFLATE

Den intuitive berøringsflaten er like enkel å bruke som smarttelefonen din, og lar de på første rad interagere med den 10.3-tommers skjermen med vante gester.
Pris fra
763800.0
(Ink. MVA)

Tallene er for sammenligningsformål; sammenligne kun drivstofforbruk og CO2-tall med andre biler testet etter samme tekniske prosedyrer. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert i henhold til World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tall (og dermed bilavgift og veiledende priser) kan avvike fra informasjon skrevet ut før 1. april 2020, på grunn av endring i den offisielle beregningsmetoden.

NG NX Galleri

Utforsk i 360

Fullskjerm Lukk

Aktuelle tilbud

No content found