1. New Cars
  2. RX
  3. Oversikt

RX Luxury Pano

SUV 5d

RX - Luxury Pano - SUV 5d
Pris fra
kr 1 173 500
Finansiering fra
Finansiering
  • Trådløs lader (Qi)
  • Fjernstyring av klimaanlegg
2.5 Bensin PHV
5år/200.000km
RX - Luxury Pano - SUV 5d
Sonic White Metallic (085)

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Nøkkelegenskaper

TREDJE GENERASJONS LEXUS SAFETY SYSTEM+

Helt nye RX kommer med 3. generasjon Lexus Safety System+, med oppgraderte og nye funksjoner. Systemet er en samling av ´aktive´ sikkerhet- og førerassistansesystemer. Førerovervåkningsassistent følger med på om du er trøtt, distrahert eller bevisstløs, og Proaktiv Kjøreassistent bruker frontkameraet til å kalkulere vinkelen på svinger, og justerer rattmotstanden i hver sving.

SPINDLEKAROSSERI / SIGNATUR GRILL / TRIPPEL LED-LYS

Designerne våre har klart å innlemme den nye spindlekarosseri-designidentiteten som uttrykker elektrifisert kraft. Det har resultert i en bedre og mer stilren signaturgrill og et lavere tyngdepunkt. Mer kompakte og slankere BladeScan® frontlykter, luftinntak og bredere hjulstilling (15 mm) bygger videre på det iøynefallende, djerve utseendet og avgir et særpreget og sofistikert førsteinntrykk.

DIRECT4 / E-FOUR KRAFTKONTROLL

Kaftleveransen til RX 500h styres av Lexus´ eksklusive drivkraftteknologi DIRECT4. Systemet driver en kontinuerlig balansering av krefter og dreiemoment mellom for- og bakakslingene for optimale ytelser i enhver situasjon – og det mer presist enn noe annet mekanisk system. DIRECT4 sikrer gode kjøreegenskaper og en eksemplarisk kjøredynamikk, selv i høye hastigheter. Det elektriske firehjulstrekksystemet E-FOUR, som er tilgjengelig på RX 450h+, har fått en oppgradering. Den bakre elektriske 40 kW motoren er nå alltid aktivert, som gir bedre dreiemoment og veigrep.

RX Galleri

Utforsk i 360

Fullskjerm Lukk
NESTE HELELEKTRISKE LEXUS

HOLD DEG OPPDATERT PÅ RZ