1. New Cars
  2. RX
  3. RX The Stay Ahead Film
HELT NYE RX

SE DEN NYE RX-FILMEN

Se hvordan RX’ teknologi og egenskaper hjelper helten i historien å slippe unna forfølgerne i den spennende nye RX-filmen.

SKREDDERSYDDE YTELSER

KJØREPROGRAMVELGER

Med RX’ kjøreprogramvelger har du full kontroll under alle forhold. Normal er en perfekt balanse mellom stillhet, dynamiske ytelser og drivstoffeffektivitet, mens Eco gir lavere gassrespons og tilpasser klimaanlegget for maksimal effektivitet. Alternativt velger du Sport, som booster drivverket og gir skarpere styrefølelse og akselerasjon.
SE TING PÅ EN NY MÅTE

DIGITALT BAKSPEIL

Se det du tidligere ikke kunne se gjennom RX’ digitale bakspeil. Det reduserer blindsoner og gir bedre sikt uavhengig av værforhold og passasjerer eller bagasje som hindrer sikt bakover. Med bilder fra to kamera bak på bilen, har du full oversikt.
EN NY GRAD

F SPORT PERFORMANCE

Gjennom slående design og elektrifisering, er RX 500h F SPORT Performance Hybrid den mest sportslige RX noensinne. Med 371 hestekrefter* fra et unikt drivverk og en rekke unike F SPORT-elementer i både eksteriør og interiør, er det ingen tvil om hvilken RX du har valgt. 

 

Skapt for høye ytelser. Nye RX 500h er Lexus’ første turboladede hybrid. Med krefter fra en splitter ny hybridarkitektur bestående av en 2.4-liters turbomotor og en sekstrinns automatkasse, leverer den 371 hestekrefter og tar sprinten til 100 km/t på 6,2 sekunder. 

DYNAMISK FIREHJULSTREKK

DIRECT4-TEKNOLOGI

DIRECT4 kombinerer komfort med krefter. Systemet kontrollerer alle fire hjulene og styrer også krengning, kompresjon under bremsing og distribuerer krefter i henhold til kjøreforholdene. Teknologien er eksklusiv for Lexus, og skaper en responsiv kjøreopplevelse som speiler sjåførens intensjoner.
GJØR ET DYPDYKK

PRØV 360-OPPLEVELSEN

OPPLEV DEN FØRST

BOOK EN PRØVEKJØRING

BEDRE TILKOBLET

LEXUS’ KJØRESIGNATUR

Helt nye RX er arketypisk Lexus – og det kjennes gjennom Lexus’ Kjøresignatur. Kommunikasjonen mellom sjåfør og bil er ulikt noe annet du har opplevd. Gjennom forbedringer av respons og bedre karosseristivhet, har vi skapt en bil som både gir deg bedre kontroll, komfort og, som et resultat av de to, mer kjøreglede. 
NESTE GENERASJON TEKNOLOGI

MULTIMEDIA & TILKOBLING

Strømlinjeformet lyd, navigasjon og tjenester online. Det er noe du kan se frem til i nye RX. Den 14-tommers berøringsskjermen viser deg trafikkinformasjon i sanntid, mens du i høyere utstyrsgrader kan nyte musikk fra hele 21 høyttalere signert Mark Levinson. Og du kan selvsagt overvåke batteri og lading via Lexus Link-appen. 
FØRERFOKUSERT INTERIØR

TAZUNA KUPÉ

Det japanske ordet Tazuna kan oversettes til ‘tømmene til en hest’, og rommer den intuitive og skreddersydde tilnærmingen til interiør du finner i RX. Tazuna-kupéen har føreren i fokus, med en perfekt posisjonert 14-tommers berøringsskjerm og hvor kontrollene til de viktigste funksjonene er plassert for å minimere distraksjon og maksimere konsentrasjon. En kan også velge interiørbelysning fra en palett på intet mindre enn 64 ulike fargenyanser.
EN PIONEER INNEN ELEKTRIFISERING

HYBRIDDRIVVERK

Med mer enn 65 kilometer helelektrisk rekkevidde, tar plug-in Hybriddrivverket drivstoffeffektivitet i RX-familien til et nytt nivå. Performance Hybriden på sin side, gir den mest engasjerende kjøreopplevelsen i noen Lexus SUV noensinne.