Oil Change hero

OPTIMALE YTELSER

SKIFT AV MOTOROLJE

Oljeskift er viktig for å bevare motoren i din Lexus. Lexus-teknikere velger den oljen som gir de beste ytelsene og det beste forbruket i akkurat din bil.

BYTTE BILENS MOTOROLJE

Oljeskift er en standard del av en Lexus-service. Kilometerstanden avgjør hvor ofte motoroljen må skiftes. Ønsker du ytterligere informasjon kan du ringe til eller besøke din Lexus-forhandler.

    2018 lexus ownership key features

HVORFOR BØR JEG SKIFTE OLJE?

Et oljeskift innebærer ganske enkelt å skifte ut gammel olje med ny. Prosessen er essensiell for å utvide levetiden til motorkomponentene ved å forhindre overoppheting og eventuell korrosjon. Det vil også sørge for at filteret hindrer store, ødeleggende komponenter fra å komme inn i motoren.

HVORDAN SKIFTER JEG OLJE?

For å garantere at oljeskiftet er gjort riktig og for å forhindre skader på din Lexus, vennligst kontakt din nærmeste forhandler for å avtale oljeskfit.

 • HVOR OFTE BØR JEG SKIFTE OLJE?

  Lexus kjøretøy som bruker 0w-20 syntetisk olje er godkjent for utvidede oljeskiftintervaller på 10 000 km/12 måneder. Du bør imidlertid jevnlig sjekke nivået på oljen og fylle på ved behov.

  Motorer der 5w-20 eller 5w-30 mineralsk olje er påkrevd, men som tillater bruk av 0w-20 syntetisk olje vil ha behov for 5 000 km/6-måneders (det som kommer først) oljeskiftintervaller, hvis 0w-20 brukes.

  Hvis kjøretøyet brukes til aktiviteter som offroad-kjøring, å dra henger eller å kjøre gjentatte korte turer i temperaturer under 0˚C grader, eller står lange perioder på tomgang, må oljen skiftes hver 5000 km, uavhengig av type.

 • HVIKEN OLJE ER RIKTIG FOR MIN BIL?

  Motoroljen du behøver avhenger av motoren i bilen din. For å være siker på at du bruker riktig olje anbefaler vi at du kontakter din lokale forhandler og avtaler et oljeskift.

 • HVORDAN SKIFTER JEG OLJEFILTER?

  Hver gang oljen skiftes på din Lexus hos en autorisert Lexus-forhandler skiftes også oljefilteret. Våre teknikere har utstyret og kunnskapen som er påkrevd.