• rx reveal lexus news

  LEXUS NYHETER

  NÅ LANSERER VI LEXUS RX L - EN LUKSURIØS SUV MED 7-SETER

  Familier vil nå kunne boltre seg i enda mer plass takket være den nye luksushybriden RX med tre seterader.

 • 2017 lexus lc gallery 005 exterior

  LEXUS-NYTT

  BEST PÅ KUNDETILFREDSHET

  Omotenashi er veien Lexus har valgt å vandre. Og hittil har det gitt oss flere gode resultater. Blant annet har vi i syv år på rad blitt kåret til det bilmerket med de mest pålitelige bilene (J.D Power). I seks år på rad har vi smykket oss med tittelen "Norges mest fornøyde bilkunder" (Autoindex).

 • news hub hero AutoIndex 2017

  LEXUS-NYTT

  NORGES MEST FORNØYDE BILEIERE

  Lexus kåres til vinner av kundetilfredshetsundersøkelsen, AutoIndex 2017, for sjette år på rad. Dette er en undersøkelse hvor norske bileiere gir sin mening om bil og bilhold ved å svare på en rekke spørsmål innen fire kategorier: Bilmerket, forhandleren, verkstedet – og lojalitet.

 • news hub hero AutoIndex 2016

  LEXUS-NYTT

  FEMTE STRAKE SEIER FOR LEXUS

  For femte år på rad topper Lexus alle kategorier i AutoIndex, bilbransjens største og mest omfattende kundetilfredshetsundersøkelse.

 • lexus make your mark hero

  LEXUS-NYTT

  «MAKE YOUR MARK»

  Vi har slått oss sammen med den prisvinnende musikkprodusenten Mark Ronson for å feire lanseringen av den luksuriøse nye Lexus LC.

 • 2017 lexus valerian

  LEXUS-NYTT

  LEXUS INNTAR HOLLYWOOD

  «Valerian and the City of a Thousand Planets» er en av de største filmproduksjonene som har kommet fra Europa. Og Lexus spiller en stjernerolle.

 • 2017 lexus yacht hero01

  LEXUS-NYTT

  LEXUS LANSERER SPORTSYACHT-KONSEPT

  Oppdag vår nye, kraftige 42-fots konsept, sportsyacht som drives av to 5,0-liters Lexus V8-motorer. Denne slående, sjøgående Lexus-en er et perfekt tillegg til Lexus' livsstil.