•     Lexus signatur grill med Lexus emblemet i midten av grillen

  LEXUS-NYTT

  LEXUS VINNER AUTOINDEX 10 ÅR PÅ RAD

  Det er en sann glede å meddele at Lexus også i 2021 topper bilbransjens gjeveste kundetilfredshetsundersøkelse, AutoIndex. Vi jobber kontinuerlig for å skape et produkt uten sidestykke og gi våre kunder en helhetlig og udelt positiv opplevelse. Derfor er det desto gledeligere at årets topplassering er den tiende i en uavbrutt rekke.

 •     2021 lexus among the stars hero

  LEXUS NYHETER

  LEXUS BLANT STJERNENE UNDER DEN INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

  En rollebesetning bestående av luksus SUV-er, sedaner, coupéer og kabrioleter bytter veien for den røde løperen når den internasjonale filmfestivalen "La Biennale di Venezia" åpner på Venezias Lido. Lexus er offisielt bilmerke for festivalen for femte år

 •     2021 lexus davis cup sponsorship hero

  LEXUS NYHETER

  LEXUS BLIR OFFISIELT BILMERKE FOR DAVIS CUP BY RAKUTEN FINALS 2021

  Luksusbilmerket er nok en gang sponsor for konkurransen som går av stabelen i Madrid i Spania fra 25. november til 5. desember. Konkurranser vil også avholdes i Torino i Italia og Innsbruck i Østerrike.

 •     2021 lexus news venice international film festival

  LEXUS NYHETER

  LEXUS ER OFFISIELT BILMERKE FOR DEN 78. INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

  Lexus er det offisielle bilmerket for Filmfestivalen i Venezia – La Biennale di Venezia – for femte år på rad. Den 78. utgaven av festivalen vil finne sted på øya Lido 1.-11. september.

 •     2020 lexus journeys in taste episode 8 banner left

  LEXUS NYHETER

  EPISODE 8: RUSTIKKE SMAKER

  Denne episoden av Journeys in Taste er om den berømte kjøkkensjefen Antonia Klugmann, som deler sin lidenskap for Friuli - et fengslende, men overraskende nok oversett kulinarisk hjørne av Italia.