MOTOR SHOW

LEXUS PÅ GENÈVE MOTOR SHOW 2019

To nye Lexus-modeller har europapremiere på årets motormesse i Genève. En representerer merkets tanker rundt fremtidig design, mens den andre bygger seg et navn i internasjonal motorsport.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F TRACK EDITION

  RC F TRACK EDITION: ET STEG FRAMOVER FOR LEXUS PERFORMANCE

  Både bil- og motorsportentusiaster vil glede seg over europapremieren på RC F Track Edition. Karbonkeramiske bremser, gjerne forbeholdt superbiler, redusert vekt og aerodynamiske tiltak for økt marktrykk vitner om at RC F er bygget for kjøreglede.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC CONVERTIBLE

  DESIGNMÅLET TIL LEXUS LC CONVERTIBLE CONCEPT: «ULTIMATE BEAUTY»

  Lexus LC Convertible Concept er en kraftfull, tilnærmet dramatisk, tolkning av hva en åpen bil kan være. Designmålsetningen var «Ultimate beauty», og den ble oppnådd gjennom å kombinere japanske estetikk med en design som bærer løfter om en kjøreopplevelse kun en kabriolet kan by på.

  Proporsjonene til LC Convertible Concept gir den en lang, lav og slank utforming, mens det i kupeen er romslig plass for både sjåfør og sidemann eller -kvinne. De eksklusive hvite skinnsetene har et hint av gult i seg, noe som fanger oppmerksomheten uten å bryte med den subtile elegansen som preger helheten.