JOURNEYS IN TASTE

NATURLIG SMAK: EPISODE 7

Presentert av Lexus og Condé Nast International.

 •     Episode Seven Meet Tom Kitchin Image

  JOURNEYS IN TASTE

  MØT TOM KITCHIN

  Vår nyeste Journeys in Taste-episode handler om Skottlands kulinariske konge, Tom Kitchin. På The Kitching, hans industrielle restaurant i vannkanten på Edinburghs historiske havn, Leith, serverer han sine moderne tolkninger av skotsk mat.

  Tom setter seg bak rattet på Lexus RX og reiser på tvers av det nydelige høylandet for å møte spesialistleverandører og for å høste ville bær som serveres sammen med nylig jaktede ryper.

 •     Episode Seven Award Winning Quality Image

  JOURNEYS IN TASTE

  PRISVINNENDE KVALITET

  Toms meny er forankret i lokale råvarer og høstet lokalt. Det tjente ham en Michelin-stjerne bare en måned etter åpningen i 2006, og han ble med det den yngste skotten noensinne med en stjerne. Sammen med sin kone og forretningspartner Michaela, har han oppsyn med en rekke vel ansette spisesteder, inkludert The Scran & Scallie, en tilbakelent gastropub i Stockbridge, og The Bonnie Badger, et 14-roms hotell og restaurant øst i Lothian.

 •     Episode Seven Meet The Lexus RX Image

  JOURNEYS IN TASTE

  MØT LEXUS RX

  Sofistikerte Lexus RX, i all sin luksus og romslighet, er en enda støre fornøyelse å kjøre enn tidligere. Bak dristige og empatiske linjer finner man en verden av komfort og luksus som mangler sin like i bilverdenen. "Den er skapt for Skottland," sier Tom. "De bølgende fjellene, de smale veiene, kystrutene - den takler dem sømløst."

    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote portrait

"HVER GANG JEG ER PÅ LANDET, FINNER JEG NOE NYTT, OG DET GIR MEG IDEER TIL RETTER."

Tom Kitchin, Kjøkkensjef