2020 lexus yacht ly 650 premiere hero

NYHETER FRA LEXUS

VERDENSPREMIERE PÅ LEXUS' NYE LUKSUSYACHT

 • BOCA RATON, FLORIDA, USA (19. september 2019) — I sin utrettelige iver etter å tilby kundene innovative og fantastiske opplevelser, avholdt Lexus verdenspremieren på sin nye luksusyacht, Lexus LY 650, i Boca Raton 19. september.
  LY 650 er nok et eksempel på hvordan Lexus ser utover bilbransjen for å tilby innovative og fantastiske opplevelser. Den er basert på Lexus Sport Yacht-konseptet som ble vist første gang i januar 2017, og kommer med unik styling og ypperlige egenskaper på sjøen. Lexus - som tar mål av seg å være en livsstilsmerkevare i luksussegmentet - har fusjonert avansert teknologi med håndverk for å skape en opplevelse som stimulerer sansene og overgår eiernes forventninger, selv til sjøs. LY650 er et kroneksempel på Lexus' "CRAFTED-filosofi", hvor nitid detaljfokus og forutseende gjestfrihet gjør seg gjeldende i alle ledd.
  Formen på skroget, det rause volumet til akterenden, og andre elementer i tillegg til de vakre kurvede linjene, gir LY 650 et egenartet utseende ulikt noen annen yacht. Samarbeidet med det italienske designstudioet Nuvolari Lenard*1 har resultert i en avansert design og et komfortabelt interiør med høy kvalitet i hver minste detalj. For å sørge for at båtens egenskaper på sjøen speiler de til en Lexus på land, er båten utstyrt med et lett og svært stivt skrog i komposittmateriale. Det består av CFRP (karbonfiber-forsterket plastikk) og GFRP (glassfiber-forsterket plastikk), og ble utviklet i et samarbeid med Marquis Yachts LLC*2. I tillegg er LY 650 utstyrt med LY-Link, avansert tilkoblingsteknologi for båter som deler relevant informasjon og som kan brukes til å styre en rekke av yachtens funksjoner.
  LY 650 er bygget i samarbeid med Marquis Yachts som holder til Pulaski i Wisconsin i USA. Av effektivitets- og kvalitetshensyn har Marquis Yachts gjort seg nytte av det berømte produksjonssystemet til Toyota i produksjonsprosessen. Den nye yachten vil være å se på den internasjonale båtmessen i Fot Lauderdale i Florida 30. oktober til 3. november 2019.
  President Akio Toyoda uttalte følgende: "LY 650 symboliserer utfordringen Lexus har tatt på seg med å bli et luksuslivsstilsmerke, å bevege seg utover bil. Et lag bestående av Toyota og Marquis Yachts introduserte Toyotas produksjonssystem til båtbygging, for å bedre produktivitet og kvalitet. Dette lot Lexus' "CRAFTED-filosofi" om forutseende gjestfrihet og nitid fokus på detaljer komme til uttrykk i form av en luksusyacht. Jeg ser virkelig frem til å se den avanserte kvalitetsyachten LY 650 i all sin prakt på havene på tvers av kloden. Som et mobilitetsselskap søker vi nå mobilitetsmuligheter også til sjøs."

  LEXUS' DESIGNSPRÅK UTTRYKT I FORM AV EN 65-FOTS YACHT

  LY 650 holder på de vakre kurvede linjene til Lexus Sport Yacht-konseptet, og er både elegant og sportslig. Den iøynefallende baugen og det dynamiske skroget, som er blant de bredeste i klassen, gjør at en LY 650 raskt gjør seg bemerket, mens den coupé-lignende taklinjen og det markante hoftepartiet bak understreker det høye ytelsesnivået.
  Yachten som ble vist under premieren har et totonet fargevalg som understreker den unike formen og bevarer uttrykket i Lexus Sports Yacht-konseptet fra 2017. Detaljer i metall på baugen, sidevinduer og fartøyets L- formede luftinntak skaper det ikoniske bildet av en Lexus-yacht.
 •     2020 lexus yacht ly 650 premiere LR01 interior

  Interiøret forener avansert design og omotenashi (japansk gjestfrihet som oppriktig og hjertelig forutser og oppfyller folks behov) i jakten på den høy kvaliteten som særpreger Lexus, og har et lyst interiørrom med et hvitt tema for en følelse av åpenhet, mens bruken av kurvede linjer og kreativ belysning gir en behagelig følelse av å være omsluttet.

  Salongen er effektivt utformet, med doble kapteinsseter og sofaer fremme og en bysse bak. Under salongen er det tre elegante lugarer med mer enn to meters takhøyde, hver av dem med privat dusj.

EEKSEPSJONELLE YTELSER OG LAVT STØYNIVÅ SOM SEG HØR OG BØR FOR ET MARITIMT FLAGGSKIP

For å kunne speile de markante ytelsene til en Lexus, ble LY 650 designet og bygget for både cruisekomfort og dynamiske egenskaper på sjøen.
Drivverket har to Volvo Penta® IPS * 3-motorer (1350 HK/1200 HK/1050 HK). Ved å integrere disse med en unik undervanns-skrogform var Lexus i stand til å oppnå ikke bare høy ytelse og lavt drivstofforbruk, men også eksepsjonell cruisestabilitet og manøvrerbarhet. LY 650 kan også vise til en rekke førerstøttefunksjoner, inkludert joystick-kontroll, fastpunktsstilling til sjøs og en autoklaff-funksjon.
Undervannskroget og den øvre delen av skroget er bygget i CFRP for letthet og høy stivhet, noe som bidrar til bemerkelsesverdige ytelser i høye hastigheter og en behagelig cruiseopplevelse. Sandwichpaneler med utmerket lydisoleringskvalitet brukes i hovedveggene for å sikre et eksepsjonelt lavt støynivå.
    2020 lexus yacht ly 650 premiere LR02 advanced technology

VERDENSPREMIERE PÅ LEXUS' NYE LUKSUSYACHT

EN EKSTRAORDINÆR BRUKEROPPLEVELSE SKAPT AV AVANSERT TEKNOLOGI

LY-Link, en avansert tilkoblingsteknologi for båter, deler og gir forskjellige opplysninger på en riktig måte. Teknologien kan brukes til å overvåke fartøyet og få varsler sendt via tekstmelding dersom noe unormalt oppdages. Det bedrer også bekvemmeligheten ved å gjøre det mulig for brukere å aktivere og slå av komponenter som yachtens klimaanlegg og lys via en smarttelefon.

Fra kapteinsetet har man full kontroll i et stilfullt miljø, takket være et instrumentpanel med berøringsskjerm.

Et tilgjengelig, spesialbygget Mark Levinson® Surround Sound System med et subwoofer-system skaper et overveldende konserthuslignende akustisk rom i salongen.

    2020 lexus yacht ly 650 premiere LR03 quality craftsmanship

LEXUS YACHT PREMIERES

HÅNDVERK AV HØYESTE KVALITET OG DEN IBOENDE KVALITETEN TIL TOYOTAS PRODUKSJONSSYSTEM

Produksjonen av LY 650 utføres av Marquis Yachts 'dyktige håndverkere i Wisconsin. Deres omfattende marine ekspertise og takumi-håndverk er tydelig i hvert håndstøpte, spesialmalte skrog, som er laget med en presisjon som også gir seg til kjenne i bearbeidings- og sveiseprosessene. Utsøkt utformede detaljer er tydelige i dekkbeslag av rustfritt stål, skreddersydd for hvert fartøy av en takumi innen utforming og sveising, de omfattende spesialtilpassede og spesiallagde tre-og møbeldetaljene og de håndsydde setetrekkene.

I produksjonen av LY 650 har Marquis Yachts tatt i bruk det berømte produksjonssystemet til Toyota, som er sentrert om prosesser, og kontinuerlige forbedringsaktiviteter gjennomføres for å bedre effektivitet og kvalitet ytterligere.