local Lexus Lounge Asset

LOUNGE BY LEXUS

Nye LOUNGE by Lexus på flyplassen i Brussel markerer at Lexus handler om noe mer enn det ypperste fra bilverdenen. Lexus er også en global, luksuriøs livsstilsmerkevare. Denne rollen reflekteres i loungen hvor gjestene kan benytte en rekke fasiliteter, blant dem en spa-avdeling, et dedikert Mark Levinson lydrom og massasjestoler med programmer som minner om shiatsu-massasjen i det nye flaggskipet Lexus LS.
LOUNGE by Lexus måler 700 kvadratmeter og har plass til 175 gjester. Den er delt inn i forskjellige soner, hvor barområdet, sittegruppene og det dekorative og stille arbeidsrommet er sentrale elementer.
LEXUS-DESIGN
Alle møbler og elementer i loungeområdet taler det samme designspråket som bilene til Lexus. Belysningen i loungen er tilpasset ulike miljøer og inkluderer to vakre installasjoner: en klynge iris-kuler over baren og et stående Inaho-lys som svinger når folk nærmer seg eller går forbi. Begge videreutviklede bidrag fra Lexus Design Awards.
BESØK LOUNGEN - VI SPANDERER
Vi håper du ønsker å oppleve Lounge by Lexus på din neste reise til Brussel. For å motta en inngangsbillett, send en epost til tgs@lexus.no med kontaktinformasjon og postadresse. Vi har totalt 30 billetter til utdeling og må derfor begrense antallet til to per person. Vi gjør oppmerksom på at SAS Gull- og Diamant-medlemmer allerede har tilgang til Lounge by Lexus. Det samme gjelder reisende i SAS Plus.