2019 lexus ly 650 luxury yacht hero

07 / 09 / 2018

LEXUS LY 650 LUKSUSYACHT AVDUKET

 • Å bygge fantastiske biler er noe Lexus ubønnhørlig etterstreber. Nylige eksempler inkluderer blant annet de håndlagde dørtrekkene i LS500 og den komplekse lakkeringsprosessen, inspirert av morpho-sommerfuglen, som resulterer i den blåeste av blåfarger, Structural blue. Og det å skape disse elementene rundt Lexus-merkevaren er en mulighet som Lexus til stadighet griper. Den seneste utforskningen av det maritime er ytterligere et eksempel på Lexus’ tradisjon for å oppdage og utforske, både innenfor og utenfor bilverdenen.
  Lexus vurderer fortløpende hva som faktisk utgjør en luksus-opplevelse, og har, som et resultat av dette, begitt seg inn i mat-, design- og filmverdenen med flere, som byr på alternative måter å oppleve Lexus på. Dette drives fram av visjonen til Lexus’ internasjonale president, Yoshihiro Sawa, om Lexus som et merke som «utforsker nye måter å tilby innovative og fantastiske opplevelser for våre gjester på». Lexus har gått sammen med noen av de mest fremtredende formidlerne av opplevelser for å ytterligere underbygge mantraet Experience Amazing.
  Nå tar Lexus til vannet med en Lexus-yacht, LY 650. Yachten er det nyeste eksempelet hvor man tar i bruk Lexus’ designspråk, L-finesse, anvendt utover bilverdenen. Produksjonsmodellen LY 650 plukker opp tråden fra det iøynefallende konseptet Lexus Sport Yacht.
 • 2019 lexus ly 650 luxury yacht landscape
 • LEXUS’ TAKUMIER MØTER MARQUIS-LARSONS HÅNDVERKERE

  Oppmuntret av den gode mottagelsen konseptet Lexus Sport Yacht fikk, gikk visepresident Shigeki Tomoyama i bresjen for å skape en «drømmelignende visjon av luksuslivsstil; der Lexus-yachten tar potensialet til Lexus-mobilitet til sjøen». For å gjøre visjon til virkelighet, ble det inngått et samarbeid med Marquis-Larson Boat Group, som skal bygge, selge og stå for service av yachten. De ble valgt både på bakgrunn av deres omfattende erfaring med skreddersydde båtprosjekter, og på bakgrunn av jobben de gjorde med å ta Lexus Sport Yacht fra konsept til realitet.
  Marquis-Larson er hjemmehørende i Pulaski i Wisconsin, og er den ideelle partneren for å skrive andre kapittel i historien om Lexus Yacht-design. Med deres blanding av håndverk, moderne teknologi og inspirerende design, komplementerer de Lexus’ velkjente arv fra Takumi-håndverkere, som er de ypperste på sine respektive felter. Marquis-Larsons tradisjon for håndverk ivaretas av deres båtbyggere, mange av dem mestere med mer enn 30 års fartstid i selskapet.
 • 2019 lexus ly 650 luxury yacht portrait

  L-FINESSES SØMLØSE OVERGANG FRA BIL TIL MARITIM ANVENDELSE

  Flere av de mest attraktive attributtene fra det 42 fot lange konseptet har funnet veien til produksjonsmodellen LY 650. Den er 65 fot lang og 19 fot bred, med en markert front, dekk med buede elementer og et fremhevet hofteparti akter. I profil ser man den elegante hevingen og senkningen av Lexus’ distinkte taklinje, som glir over i det kraftfulle hoftepartiet i bakre del.

 • TIDSLINJE OG KONTAKTINFORMASJON

  Den første ferdigstilte Lexus LY 650 forventes å være klar i andre halvdel av 2019, og vil få sin globale debut sent på året. De som ønsker ytterligere informasjon eller å forhøre seg om kjøp av Lexus LY 650, kan kontakte:
  Matthew Vetzner
  Vice President of Marketing, Marquis-Larson Boat Group
  +1 920.822.3214
  mvetzner@marquis-larson.com

BAKGRUNN

Lexus ble grunnlagt i 1989 for å utvikle og produsere det ypperste av biler og for å tilby de høyeste nivåer av kundeservice. Lexus International ble startet som et selskap-i-selskapet i 2012, for å koordinere strategi, planlegging, design, bygging og produksjon for merket.
Den Marine avdelingen i Toyota Motor Corporation (TMC) ble grunnlagt i 1997 for å utvikle yachter i premiumsegmentet ved bruk av avansert teknologi og metoder for kvalitetskontroll som var perfeksjonert gjennom erfaringen med Lexus’ biler. Toyota Marines Ponam-serie har inkludert båter for sportsfiske i 26- og 28-fots lengder, og cabincruisere i 31-, 35-, 37- og 45-fots lengder med solide og stillegående skrog i helsveiset A5083 aluminiumlegering. Ponam-modellene er drevet av høyeffektive turbodieselmotorer basert på de man finner i luksusbilene Lexus GX 300d (3-liters, firesylindret turbodiesel) og LX 450d (4,5-liters twin-turbodiesel V8). Toyotas Ponam-serie er markedslederen i premiumyacht-industrien i Japan.
Fra 1998 til 2002 utviklet og produserte Toyota Marine også Epic-serien; fiberglass konkurransebåter for ski og wakeboard, primært for det amerikanske markedet. Disse var drevet av en 4-liters 1UZ-FE DOHC V8 bensin fra luksussedanen Lexus LS 400.
Marquis-Larson Boat Group: Vår overbevisning er at det ikke finnes noen mer ekte følelse av frihet enn å være på vannet. Derfor tilbyr vi seks fritidsbåtmerker i premiumsegmentet i størrelser fra 16-52 fot. Den nye Marquis Carver Yachten, Larson familie runabouts, Larson FX fiskebåter for ferskvann, Larson Escape pontongbåter og Striper fiskebåter til bruk i saltvann.