the loft by brussels airline hero

LEXUS NYHETER

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES OG LEXUS KÅRET TIL EUROPAS BESTE LOUNGE FOR ANDRE ÅR PÅ RAD

For andre år på rad har THE LOFT by Brussel Airlines og Lexus på lufthavnen i Brussel blitt kåret til Europas beste flyplasslounge under de årlige World Travel Awards.

World Travel Awards hedrer organisasjoner som de anerkjenner for deres dedikasjon til fortreffelighet. Både kunder og ansatte i turisme- og reiselivsnæringene stemte på THE LOFT som vinner av prisen i sin kategori. Prisen er en anerkjennelse av produktet som THE LOFT har tilbudt siden juni 2018. Selve avstemmingen fant sted under koronaviruspandemien, i en tid da Brussel Airlines og Lexus tilbudte et produkt og en tjeneste som var i tråd med gjeldende helse- og sikkerhetstiltak. At kunder og profesjonelle stemte på THE LOFT selv i disse tider, gjør prisen enda høyere verdsatt siden begge selskaper gjør sitt ytterste for å fortsette å ha kundene i fokus, uavhengig av omstendighetene.

THE LOFT by Brussel Airlines og Lexus er et unikt lounge-konsept sentrert om komfort, teknologi, design og en blanding av 'belgiskhet' og japansk gjestfrihet.

Mennesket i fokus er kjernen i alt vi gjør, både ved normale forhold og under disse utfordrende omstendighetene. At vi har vunnet prisen for 'Europas beste flyplasslounge 2020' i det vanskeligste året selskapet vårt og flybransjen har opplevd, gjør det enda mer verdifullt. Jeg er ekstremt takknemlig overfor dem i turist- og reiselivsnæringen som stemte på THE LOFT, og enda mer takknemlig overfor de kundene som fortsetter å besøke THE LOFT i disse vanskelige tider. Det gir oss energi til å gjenoppdage oss selv i disse krisetider og til å fortsette å levere gode opplevelser, selv med de begrensningene vi har med de gjeldende helsetiltakene, sier Tanguy Cartuyvels, Leder for kundeopplevelser og markedsføring i Brussel Airlines. "Å jobbe sammen med partnere hvis motivasjon er service av høyeste kvalitet, gjør det mulig for oss å tilby en eksepsjonell opplevelse for gjestene. Lexus er et perfekt eksempel på det."

Pascal Ruch, Sjef i Lexus Europa, sa: "Vi er takknemlige for kundenes tillit, og det gleder oss å motta denne prestisjefylte prisen for andre år på rad. Lexus' Omotenashi-ånd, den japansk-inspirerte, eksepsjonelle og personlige gjesteopplevelsen, verdsettes i år enda høyere og gjør en markant forskjell for sinnsroen til forretningsreisende i disse usikre tider. Vi setter stor pris på det enestående samarbeidet med Brussel Airlines og andre partnere som vi deler denne prisen med i dag".

THE LOFT by Brussel Airlines og Lexus åpnet dørene 25. juni 2018 som et avslappende nytt sted for reisende, inspirert av Lexus' luksus, design og Omotenashi-gjestfrihet.

Det markerer en ytterligere utvidelse av Lexus utover premiumbilenes verden og som et globalt luksus livsstilsmerke. Loungens gjester kan nyte en rekke fasiliteter som gjør besøket mer komfortabelt, avslappende og hyggelig, samtidig som de kan fordype seg i Lexus' verden.

Med 2040m2, byr THE LOFT by Brussels Airlines og Lexus på seteplasser til 500 gjester. Det er delt opp i områder med ulik stemning og ulike fasiliteter, inkludert en sentralt plassert bar, sittegrupper og egne arbeidsområder for de som har behov for å jobbe mens de besøker loungen.

En unik blanding av premiumfasiliteter tilbys de besøkende:

 • Verdiene til japansk gjestfrihet fra Lexus
 • Sjokoladeopplevelser fra Neuhaus maître chocolatier
 • SPA Grohe dusjsuiter
 • Individuelle rom man kan ta en blund i - med stjernehimmel
 • Lexus LS Shiatsu massasjestoler
 • Et utvalg friske og organiske retter og drikkevarer fra Foodmaker og Rombouts
 • Tappetårn med de beste Belgiske ølsorter
 • Et område fritt for plastflasker
 • Prisvinnende kunst og inspirerende design fra Lexus
 • Mark Levinson musikkrom
 • Jevnlige evenementer, alt fra vinsmakinger til konserter
Som følge av beslutningen til Belgiske myndigheter om å midlertidig stenge serveringssteder i kampen mot spredning av COVID-19, er THE LOFT for tiden stengt. I mellomtiden gjør Brussel Airlines og Lexus alt for å være klare til en trygg gjenåpning så snart forholdende tillater det.
Mer informasjon om THE LOFT by Brussels Airlines og Lexus og om de andre partnerne til loungen kan finnes her : https://press.brusselsairlines.com/brussels-airlines-extends-the-loft-at-brussels-airport