1 2020 motorsport hero

TECH1 RACING

SESONGEN FÅR GRØNT LYS

For andre år på rad, samarbeider Toulouse-baserte Tech1 Racing team med Lexus om deltagelse i GT World Challenge Europe, og sesongen kommer endelig i gang i kjølvannet av COVID-19. Følg teamet i jakten på seier i Silver Cup i GT3.

FRANSK TALENT
Ved rattet finner man i år en trio unge franske sjåfører. Aurélien Panis og Thomas Neubauer deltar i Sprint-mesterskapet mens Timothé Buret deltar i Endurance. På tross av en snittalder på 23 år har teamet tidligere jobbet tett med sjåførene i andre kategorier.

Ved å bekrefte Aurélien Panis som offisiell fører, baner Lexus vei for at yngre mennesker kan representere merket i GT. Aurélien er en talentfull og konsistent fører som har solid erfaring fra formel-racing og som har vist talentet sitt i ulike mesterskap.

Timothé Buret har skaffet seg solid erfaring gjennom deltagelse i ELMS og 24-timers løpet på Le Mans med teamet. I fjor styrket han amatør-laget under 24-timers løpet i Spa i GT3-klassen med Lexus.

Thomas Neubauer er en fører full av energi og entusiasme, med et velutviklet konkurranseinnstinkt. Han er den eneste av de tre som har deltatt i en full sesong i GT3. Erfaringen hans blir nyttig for lagkameratene.

  

  
    2 2020 motorsport long body
READY TO RACE
"Jeg er stolt og veldig glad for å være en del av Lexus som offisiell fører i GT World Challenge Europe, sier Aurélien Panis - GT3 GTWCE Endurance Cup & Sprint Cup-fører. Det er også en glede å være tilbake i Tech1 Racing teamet som jeg hadde min Formula Renault 3.5-debut med, og som jeg deltok i noen løp med i fjorårets Blancpain sprint med Lexus.

“Vi er veldig glade for å jobbe med Lexus igjen,” sier Sarah Abadie, Teamleder Tech1.
“Vi vil takke Lexus for tilliten de viser oss ved å fortsette samarbeidet med RC F GT3. Vi er også takknemlige utover det tekniske og sportslige: Lexus har støttet ideen vår om et program med unge førere for å løfte merket i GT.

Utfordringen med å vinne Silver Cups i GT World Challenge Europe og å plassere Lexus i rampelyset ligger på oss”

“Lexus Europa ser frem til den nye sesongen med Tech1 Racing og Olivier Panis i World Challenge Europe Championship,” sier Olivier Naus - Manager Brand, Events & Motorsport Lexus Europa. "Vi gleder oss til å se bilen på banen!

“2020 laget, med Aurélien, Thomas og Timothé, gir oss en sterk posisjon. Vi er overbeviste om at disse førerne er fremtiden til motorsport, og vi ser frem til å se dem bak rattet i RC F GT3.”

  

  
    3 2020 motorsport long body
FØLG DET SOM SKJER
Grunnet COVID-19-krisen ble de første løpene avlyst, men nå er GT World Challenge kommet i gang, og det med en ny kalender for Europa.

Vi følger og rapporterer fra hver løp og hvordan teamet vårt klarer seg. Følg med her på den offisielle GT World Challenge Europe-nettsiden.