YTELSE

F-FILOSOFI

Vi tror at ytelser handler om så mye mer enn bilens effekt. Det handler om ren opplevelse: fysisk og emosjonell.

LIDENSKAP FOR YTELSER

Vi har forpliktet oss til å skape forbløffende opplevelser. Opplevelser som tenner sansene, vekker lidenskapen, øker ferdighetene og kobler føreren til bilen og veien. F-filosofi er det navnet vi har gitt denne forpliktelsen og dette utgangspunktet. Slik at når du opplever en Lexus F -modell, øker kjøregleden.

FØDT PÅ BANEN

Hvordan skaper man biler som gir deg unike og spennende kjøreopplevelser? Men unnfanger og aler dem opp på banen. Vi tester bilene våre på nøyaktig de samme stedene der ikonene innen racing får pulsen til å gå raskere, der de setter rekorder og feirer seire.

    Lexus ikoniske superbilen LFA sett fra siden Her i hvit parkert i garasjen ved kjørebanen
 •     lexus fuji nurburgring

  FØDT PÅ BANEN

  FUJI SPEEDWAY OG NÜRBURGRING

  Mesteparten av testingen gjøres på Japans legendariske Fuji Speedway. Dette er en av verdens mest utfordrende baner, og det er der «F»-en i F -filosofi kommer fra.

  Testing finner også sted i Europa, på den berømte Nürburgring i Tyskland. En Nürburgring Edition av LFA-en bidrar med en fantastisk hyllest til denne banen. Den er eksepsjonell og eksepsjonelt sjelden. Kun 50 biler er produsert.

  Den nye luksuskupéen Lexus LC stod for en profilert debut på det årlige 24-timersløpet på Nürburgring. LC ble avduket i Prologue-paraden før løpet.

 •     lexus performance heritage

  FØDT PÅ BANEN

  KOMPRESSORMATET STAMTAVLE

  Lexus LFA er en superbil på alle måter. Den fortsetter og intensiverer arven vår når det gjelder innovasjon som kommer fra racing. Som et rent eksempel på en ambisiøs visjon, realisert av eksperter, gjenspeiler den litt «galskap» i lidenskapen vår, som igjen driver oss fremover til nye grenser.

  I en LFA vil du oppleve det reneste uttrykket for ønsket vårt om å skape den ultimate koblingen mellom bil og fører. Men dens revolusjonære spirit og funksjoner utgjør også en sterk innflytelse på de andre bilene i modellutvalget vårt, inkludert F-modellene våre. Det som begynner med LFA, finner snart veien til andre steder. Vi jager etter de fineste, mest spennende ytelsene i hele Lexus-utvalget. Derfor gjorde vi racingbanen til vårt innovasjonslaboratorium for F-modeller.

RENDYRKET YTELSE

Vi jager etter de fineste, mest spennende ytelsene i hele Lexus-utvalget. Derfor gjorde vi racingbanen til vårt innovasjonslaboratorium for F -modeller.

 •     Sølvgrå Lexus RC F sportssedan selvladende hybrid kommer kjørende mot oss

  RENDYRKET YTELSE

  F-MODELLER

  Alle F-modellene våre byr på det ypperste når det gjelder lidenskap og ytelser. De leverer en rendyrket kjøreopplevelse og er perfekte uttrykk for vår F -filosofi.

 •     En rød Lexus F Sport kjører under en bru

  RENDYRKET YTELSE

  F SPORT

  Med F SPORT kan du glede deg over en pirrende smak av F på en Lexus-modell du har valgt. Den er utstyrt med designforbedringer og subtil trimming av hjulopphenget, noe som gir en sportsligere opplevelse.