2018 lexus safety accessories hero

TEKNOLOGI

LEXUS SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerheten din er vår høyeste prioritet. Lexus Safety System + er et banebrytende system som forebygger ulykker for deg, dine passasjerer og dine medtrafikanter. Systemet bidrar til dine ferdigheter bak rattet og gjør hver kjøretur tryggere.

ESSENSEN AV SIKKERHET

Veien kan være lunefull, selv for de dyktigste sjåfører. Vi har designet aktive sikkerhetsløsninger for å motvirke de vanligste formene for ulykker - for å holde deg tryggest mulig i alle situasjoner.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System + er den siste milepælen innen bilsikkerhet. Den er resultatet av tiår med innovasjon og grundige analyser av årsakene til ulykker. Ved hjelp av fem innovative systemer tar Lexus Safety System + for seg tre nøkkelområder innen ulykkesforebygging: frontkollisjoner, utilsiktet endring av kjørefelt og ulykker på nattestid.

    safety system accordion

FØRERASSISTANSE

Om man parkerer eller skifter kjørefelt, er en dyktig sjåfør alltid oppmerksom på omgivelsene. Lexus har tatt dette prinsippet videre for å forsterke sansene dine, med intuitive funksjoner som tar ferdighetene dine til et nytt nivå.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Blindsonemonitor

  Ikke la sidesynet hindre deg. Blindsonemonitoren varsler sjåføren om hindringer som ikke nødvendigvis er synlige i speilene. Det gir deg bedre kontroll over omgivelsene rundt bilen og bidrar til sikrere manøvrering.

  Finn ut mer

 • Parkeringsassistent

  Parkering er lett som en lek. Parkeringsassistenten beskytter bilen ved å forsterke persepsjonen din. Den gjør deg oppmerksom på hindringer i realtid, og bremser ved behov.

  Finn ut mer

 • Adaptivt og tostegs adaptivt fjernlyssystem (AHS)

  Adaptivt fjernlyssystem er en forbedring av automatisk fjernlyssystem, og benytter seg av er kamera øverst på kjøretøyet som oppdager kjøretøy foran og automatisk optimaliserer lysstyrken til frontlyktene. Det betyr at du kan lyse opp veien uten å blende motgående eller forankjørende trafikk. Tostegs adaptivt fjernlyssystem er en ytterligere forbedring av det adaptive fjernlyssystemet som gir enda bedre lyskontroll.

  Finn ut mer

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Vi introduserer vårt siste steg på veien mot en verden uten trafikkulykker. Lexus Safety System +A er tilgjengelig eksklusivt på Lexus LS og innebærer kjøreassistanse av et nytt kaliber. Vårt mest avanserte sikkerhetssystem bygger på de fem pilarene i Lexus Safety System +, og kommer med teknologi som forbedrer kjøregleden og reduserer farene.

    2018 lexus safety adaptive high beam system