Global Hero Desktop

SISTE NYTT FRA LEXUS

Utforsk Lexus’ verden og ta del av et ordentlig eventyr innen kreativitet, innovasjon og fremtidstenkning. Møt mennesker som utfordrer satte normer, som skaper fantastiske opplevelser og flytter grensene for hva teknologi kan gjøre.

 •     2021 lexus among the stars hero

  LEXUS NYHETER

  LEXUS BLANT STJERNENE UNDER DEN INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

  En rollebesetning bestående av luksus SUV-er, sedaner, coupéer og kabrioleter bytter veien for den røde løperen når den internasjonale filmfestivalen "La Biennale di Venezia" åpner på Venezias Lido. Lexus er offisielt bilmerke for festivalen for femte år

 •     2021 lexus davis cup sponsorship hero

  LEXUS NYHETER

  LEXUS BLIR OFFISIELT BILMERKE FOR DAVIS CUP BY RAKUTEN FINALS 2021

  Luksusbilmerket er nok en gang sponsor for konkurransen som går av stabelen i Madrid i Spania fra 25. november til 5. desember. Konkurranser vil også avholdes i Torino i Italia og Innsbruck i Østerrike.

 •     2021 lexus news venice international film festival

  LEXUS NYHETER

  LEXUS ER OFFISIELT BILMERKE FOR DEN 78. INTERNASJONALE FILMFESTIVALEN I VENEZIA

  Lexus er det offisielle bilmerket for Filmfestivalen i Venezia – La Biennale di Venezia – for femte år på rad. Den 78. utgaven av festivalen vil finne sted på øya Lido 1.-11. september.

 •     2020 lexus journeys in taste episode 8 banner left

  LEXUS NYHETER

  EPISODE 8: RUSTIKKE SMAKER

  Denne episoden av Journeys in Taste er om den berømte kjøkkensjefen Antonia Klugmann, som deler sin lidenskap for Friuli - et fengslende, men overraskende nok oversett kulinarisk hjørne av Italia.