OPPDAG LEXUS

DESIGN

Dristig. Annerledes. Retningsbestemt. Vårt design er øyeblikkelig gjenkjennbart og vil alltid vekke følelser og inspirere grensesprengende ideer.

FRA DRISTIGE IDÉER TIL INNOVATIV DESIGN

Alt vi hos Lexus har skapt, har begynt som en dristig idé. Vi leter stadig etter ny inspirasjon for å dyrke frem den radikale og banebrytende kreativiteten som utgjør kjernen i vårt designspråk.

 • 
 

 
  Rød Lexus modell med baklykt i fokus sett igjennom et hull i en vegg

  DESIGN

  PROVOSERENDE PERSPEKTIVER

  Våre modige og selvsikre designere jobber mot samme mål. De vil vekke følelser og bryr seg derfor ikke om hva andre mener og tenker. Det er først da vi kan utforske nye måter å uttrykke oss på.

 • 
 

 
  Interiøret til en Lexus LS med skinnseter og luksuriøse materialer

  DESIGN

  FREMTIDSVISJONER

  Vår designfilosofi ser inn i fremtiden og inspirer oss til å skape nytenkende konseptbiler. Men det stopper ikke der. Vår filosofi strekker seg også til andre konsepter som yachter, svevebrett og romfartøy.

 • 
 

 
  Lexus LC 500h i fargen Structural Blue Sett forfra

  DESIGN

  SIGNATURSTYLING

  Samtlige Lexus i vårt modellutvalg er utviklet med L-Finesse i bunn. En visjonær holdning til design og teknologi, som er tydelig koblet sammen med en unik stil.

 • 
 

 
  Lexus Design awards hub text left

  LEXUS DESIGNPRIS

  LEXUS DESIGN-ARRANGEMENTER

  Kreativitet har makt til å forandre verden. Lexus designpris fostrer ideer ved å støtte unge designere og kreatører hvis designarbeid lover å forme fremtiden på en ny og spennende måte.

 • 
 

 
  Tyres Performance M8 1920x1080new

  DESIGN

  PIONERÅND

  Å skape en ny kunstform av antikk tradisjon.