Lexus Design awards hub text left

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN-ARRANGEMENTER

Kreativitet har makt til å forandre verden. Lexus designpris fostrer ideer ved å støtte unge designere og kreatører hvis designarbeid lover å forme fremtiden på en ny og spennende måte.


 

 
  2018 lexus lda hub hero

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARDS FINALISTER 2018

Lexus International har annonsert de 12 favorittene til de prestisjefulle Lexus Design Awards 2018. For sjette gang inviterer denne internasjonalt anerkjente designkonkurransen unge designere til å delta med ideer på årets tema "CO-", et navn med utspring i et latinsk prefiks som betyr "med eller sammen i harmoni".


 

 
  Ancient craft meets new design hero

LEXUS DESIGN AWARDS

ANTIKT HÅNDVERK MØTER NY DESIGN

I CRAFTED FOR LEXUS-kolleksjonen kombineres velutprøvd håndverk og moderne design i en unik samling av varer. To nye objekter er nylig blitt del av det stadig voksende utvalget.


 

 
  lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARDS

SIR DAVID ADJAYE SLUTTER SEG TIL DOMMERPANELET UNDER LEXUS DESIGN AWARD 2018

Det er en glede for Lexus å presentere den visjonære arkitekten Sir David Adjaye som dommer for Lexus Design Award 2018. Adjaye, som er en av sin generasjons mest innflytelsesrike arkitekter, utfyller et dommerpanel som allerede er i verdensklasse.


 

 
  Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS-DESIGNPRISEN 2018 – NÅ ÅPEN FOR BIDRAG

Vi fortsetter vår forpliktelse for en bedre verden gjennom design, og Lexus inviterer til bidrag til Lexus designpris 2018.


 

 
  2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGNFINALISTER

Kun tolv finalister blir valgt ut blant flere tusen bidrag. Åtte vil vise frem sine bidrag på designuken til Milano, mens fire får den unike muligheten til å bli veiledet av verdenskjente designere. Mentorene vil hjelpe til med å gjøre finalistenes ideer til virkelighet, ved å utvikle de ulike konseptene til prototype.


 

 
  2017 lda judges thumb

LEXUS DESIGN AWARDS

DOMMERNE

Dommerpanelet til Lexus designpris er en elitegruppe av verdenskjente kreative designere og eksperter i designdisipliner som studerer tusenvis av bidrag for å velge ut tolv finalister, fire prototypevinnere og til sist den totale Grand Prix-vinneren.


 

 
  2017 lda mentor thumb

LEXUS DESIGN AWARDS

MENTORENE

Lexus har håndplukket et panel i verdensklasse med designeksperter som skal overvåke og samarbeide med fire LDA-finalister. I løpet av mange måneder vil Lexus-mentorene by på sin uvurderlige innsikt, kommersielle råd og veiledning overfor finalistene, etter hvert som de utvikler sine design til prototype.