2019 lexus design awards entries

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2020 - ÅPENT FOR PÅMELDINGER

DESIGN FOR EN BEDRE MORGENDAG
Lexus Design Awards, som nå er inne i sitt åttende år, er et globalt søk etter kommende designtalenter. Dette unike programmet ble skapt for å inspirere til fremtidige designinnovasjoner for en bedre morgendag, og nå har vi åpnet for bidrag til denne årlige konkurransen.
FORUTSE.INNOVER.FENGSLE
Deltakerne må demonstrere kreative ideer som uttrykker tre viktige prinsipper for Lexus-merkevaren: forutse, innovere og fengsle. Det må også legges vekt på å forutse individers og samfunnets behov. Påmeldinger til de åttende årlige Lexus Design Awards 2020 er åpne fra 1. august til 14. oktober 2019.
VINN MENTORPROGRAM I NEW YORK
Tidlig i 2020 kunngjør Lexus de seks finalistene som går videre til et ekstraordinært og eksklusivt mentorprogram i New York City, under ledelse av fremtredende designledere fra en rekke designfelt. Hver finalist kan bruke opptil 3 000 000 yen (over $ 25 000 amerikanske dollar) for å lage en prototype av designkonseptet deres, som vil bli stilt ut på Lexus' designinstallasjon i Milan Design Week 2020.
INSPIRERER INNOVASJON
Programmet ble grunnlagt i 2013 for å støtte og fremme fremtidige kreatører, og fortsetter å utvikle seg for å inspirere til innovasjoner innen design som fører til en bedre morgendag. Hvert år har det vært en jevn økning i antall påmeldinger fra hele verden. I fjor sendte kreatører fra 65 land 1 548 designforslag, hvorav mange utnyttet teknologiens kraft.