2021 lexus design award 2020

LEXUS DESIGN AWARD 2022: NÅ ÅPEN FOR BIDRAG

Lexus annonserte at det nå åpnes for bidrag til Lexus Design Award 2022. Bidrag kan sendes inn mellom 13. juli og 10. oktober via online-plattformen LexusDesignAward.com.

 • 10. utgave av den prestisjefylte konkurransen fokuserer på innovative designideer for en bedre fremtid.
  Lexus Design Award er en internasjonal designkonkurranse som så dagens lys i 2013. Den har som formål å løfte frem og støtte neste generasjon kreatører. Nå i sitt tiende år, fortsetter Lexus Design Award å utvikle seg som en plattform for design og innovasjon som leder til en bedre fremtid.
  Bidragsyterne vil måtte demonstrere hvordan tre nøkkelprinsipper hos Lexus kommer til uttrykk i deres kreative ideer : Forutseende, innoverende og fengende.
  Designen bør forutse globale utfordringer fremtidens samfunn står overfor og skape engasjerende og innoverende måter å bidra til en bærekraftig fremtid på, samtidig som de sømløst bidrar til glede for alle. Lexus ser etter fengende designideer som også byr på gjennomtenkte løsninger, design som virkelig har mulighet til å bidra til en bedre fremtid for mennesker og samfunn med ulike forutsetninger.
  En komite vil gjennomgå bidrag fra hele verden, og til slutt står seks finalister igjen. Disse blir annonsert tidlig i 2022. Finalistene vil få mulighet til å gå i dialog med fire av verdens fremste kreatører som vil fungere som mentorer. Personlig veiledning fra mentorene, som har ulike bakgrunner og spesialfelt, vil bistå finalistene med å bygge prototyper som får frem potensialet i ideene deres.
  Utviklingen av prototypene finansieres av Lexus med et budsjett på inntil 23 000 euro per finalist. Våren 2022 vil de seks finalistene presentere sine endelige arbeider for dommerne, som deretter vil kåre en Grand Prix-vinner.
  Lexus vil annonsere navnene til medlemmene i dommerpanelet og mentorene høsten 2021.

  Offisiell emneknagg: #lexusdesignaward